imageimageimageimage

Etusivu

Oulun Tietoteekkarit

Oulun Tietoteekkarit ry on vuonna 1988 perustettu Oulun yliopistossa tietotekniikkaa ja informaatioverkostoja opiskelevien ainejärjestö.

Kilta yhdistää Tietoteekkarit ja fuksit samanhenkiseksi poppooksi, joka touhuaa keskenään ja muiden Teekkarikiltojen kanssa monenlaista kivaa.

Lue lisää killasta

Kauden korkkajaiset 29.9., Kiltahuonekierros ja Citytour 4.10.

23.9.2017

Seuraavien kahden viikon sisään voi tulla useampaankin tapahtumaan, tässä niistä perusinfot, täydennetään myöhemmin.

Kauden korkkajaiset järjestetään Apinatalon kerhohuoneella Tellervontie 2A:ssa perjantaina 29.9. kello 17 alkaen. Mahdollisuus saunoa ja hengailla rennon chillailevasti kiltalaisten kanssa, oma pyyhe ja pullo mukaan. Perinteinen Tuppicup pelataan myös, siihenkin voi osallistua.

 

Sitten 4.10. pidetään päivällä Kiltahuonekierros, jossa on mahdollisuus kiertää yliopistolla olevia kiltahuoneita joko pienryhmissä tai omin päin, kysellä mitä missäkin opiskellaan tai tehdään ja ostaa haalarimerkkejä. Lisätietoa aikatauluista tulee myöhemmin.

Saman päivän iltana kierretään sitten keskustassa pystäreitä, periaatteella aina tunti yhdessä liikkeessä ja jatkot kymmenestä alkaen 45 Specialissa. Lippuja jatkoille myydään vihreillä naulakoilla tuolla viikolla, lisätietoja näistäkin myöhemmin.

Tapahtumat Selaa kalenteria

OTiT FacebookissaFacebookiin

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä