imageimageimageimage

Etusivu

Oulun Tietoteekkarit

Oulun Tietoteekkarit ry on vuonna 1988 perustettu Oulun yliopistossa tietotekniikkaa ja informaatioverkostoja opiskelevien ainejärjestö.

Kilta yhdistää Tietoteekkarit ja fuksit samanhenkiseksi poppooksi, joka touhuaa keskenään ja muiden Teekkarikiltojen kanssa monenlaista kivaa.

Lue lisää killasta

Kähmintäsauna 15.11.

9.11.2018

Syysterveiset kiltahuoneelta!

Killan vaalikokous lähenee (30.11., virallinen kokouskutsu saapuu myöhemmin) ja sen myötä onkin syytä esitellä hallitus- ja toimihenkilöpestejä etukäteen sekä kartoittaa kiinnostuneita.

Killan kähmintätilaisuus aloitetaan asiapainoitteisella osiolla kiltahuoneella klo 17:15 alkaen. Osiossa nykyiset toimijat esittelevät lyhyesti omat toimenkuvansa.
Tämän jälkeen jatkamme Apinatalon kerhohuoneelle (Tellervontie 2) rennommissa merkeissä, jolloin sauna lämpenee ja pääsette tutustumaan pesteihin vanhempien toimijoiden omakohtaisten tarinoiden kautta.

Kähmintäsaunaan ovat tervetulleita kaikki killan jäsenet, eikä tilaisuuteen osallistuminen tietenkään sido vielä mihinkään.

Fukseilla on samana päivänä välikoe, mutta kerkeätte kyllä kokeesta mukaan osallistumaan. Nopeimmat ovat jopa puoli tuntia etuajassa.

TL;DR:
Mitä: Killan kähmintäsauna; pestien esittelyä ja saunomista
Missä: Ensin kiltahuoneella, sitten Apinatalossa
Milloin: 15.11. klo 17:15
Miksi: Koska kiltahommat on parasta ja saunassa saa saunoa
Muuta: OPMx2

Kiltiksellä/saunassa/vaalikokouksessa nähdään!

Tapahtumat Selaa kalenteria

OTiT FacebookissaFacebookiin

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä