imageimageimageimage

Etusivu

Oulun Tietoteekkarit

Oulun Tietoteekkarit ry on vuonna 1988 perustettu Oulun yliopistossa tietotekniikkaa ja informaatioverkostoja opiskelevien ainejärjestö.

Kilta yhdistää Tietoteekkarit ja fuksit samanhenkiseksi poppooksi, joka touhuaa keskenään ja muiden Teekkarikiltojen kanssa monenlaista kivaa.

Lue lisää killasta

Synopsys Crash Test Party ja Mediatek Pre-Pesti

20.1.2019

 

Heipähei


Ensi viikon keskiviikkona 23.1. Synopsys järjestää Crash Test Party -tapahtuman Teekkaritalolla kello 13:00 eteenpäin. Tapahtumassa on mahdollista päästä näkemään työkaluja joita Synopsys käyttää ohjelmistojen tietoturvan testaamiseen. Paikalle on suositeltavaa ottaa mukaan oma läppäri. Tapahtumaan voi tuoda myös omia verkkoyhteydellä varustettuja laitteita testattavaksi. Illalla sauna lämpiää, joten myös pyyhe on hyvä olla mukana. Ohjeet tapahtumaan ilmoittautumiseen sekä lisätietoja tapahtumasta on lähetetty sähköpostilla.

Seuraavan viikon tiistaina 29.1. kello 17:00 Mediatek järjestää oman Pre-pesti tapahtumansa toimistollaan osoitteessa Elektroniikkatie 16. Tapahtumassa on mahdollista saada lisätietoja harjoittelu- ja työmahdoliisuuksista Mediatekillä. Myös tästä tapahtumasta on lähetetty lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen sähköpostilla.

tldr:

Synopsys Crash Test Party 23.1. @Teekkaritalo ja Mediatekin Pre-pesti tapahtuma 29.1. @Mediatekin toimisto

Lisätietoja lähetetty kiltalaisille sähköpostilla.

 

 

Tapahtumat Selaa kalenteria

OTiT FacebookissaFacebookiin

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä