imageimageimageimage

Kähmintätilaisuus 24.11., mukana sauna

Oulun Tietoteekkarit ry:n kokoisen killan pyörittämiseen vaaditaan monta ihmistä (tai noin seitsemän Runtua). Killan hallituksessa on kymmenen tärkeää virkaa ja toimihenkilöissä parikymmentä lisää. Ensi kuun seitsemäs päivä on tarkoitus valita vaalikokouksessa uudet ihmiset näihin hyviä hommia ja uusia kavereita sisältäviin virkoihin. Olisitko sinä yksi heistä?

Torstaina 24.11. tämänhetkiset toimijat kertovat omista nakeistaan kiltahuoneella kello 17 alkaen, sinne kannattaa tulla kuuntelemaan mitä kaikkea kivaa ja samalla hyödyllistä voi tehdä kaveriporukassa. Kun tämä virallinen osuus on hoidettu, voidaan vetäytyä YOK40:n saunaan puhumaan lisää. Paikalle tuleminen ei totta kai velvoita yhtään mihinkään, kuuntelemaan kannattaa jäädä vaikka vain yleissivistyksen, saunan ja fuksipisteen takia (johonkin näihin hommiin ensi vuodeksi lähtemisestä saa sitten kaksi fuksipistettä).

Jos haluaa tutustua aiheeseen etukäteen, niin hallituksen tämänhetkiset toimenkuvat löytää killan sivuilta: http://www.otit.fi/site/index.php/kilta/toimenkuvat

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä