imageimageimageimage

OTiT rakentaa muurin itsensä ympärille

Oulun Tietoteekkareiden hallitus päätti eilen kokouksessaan muissa esilletulevissa asioissa, että nykyinen meno on hälyttävä. Fuksit eivät pysy kiltahuoneella ja Linnanmaalle on koko ajan muuttamassa enemmän ja enemmän hämäräperäisiä opintoaloja. Näin ei voi jatkua.

OTiT siis aikoo käpertyä itseensä ja rakentaa muurin kiltahuoneen ympärille. Tällä hetkellä suunnitelmaa viivästyttää vain se, ettei kiltiksellä ole tarpeeksi syötävää. Heti kun tämä on korjattu voidaan muurin pykääminen aloittaa.

Mistä tähän saadaan rahat näin TiTeenien taistojen ja vuosijuhlien välissä? Kysyimme asiaa killan rahastonhoitajalta, joka vastasi että "Sinne ne menee piiloon muun toiminnan alle." Muurin suunnitelmat saadaan todennäköisesti halvalla Arkkitehtikillalta, he kun rakensivat ensi töikseen Linnanmaalle muutettuaan muurin yleiselle kulkureitille lumenveistokisoissa, joten kiinnostusta varmasti löytyy.

Mikäli haluat auttaa muurin rakentamisessa tai sinulla on jotain typerää nillitettävää tästä hienosta ideasta, ota yhteys killan varapuheenjohtajaan windanceen.

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä