imageimageimageimage

Wappuinfo, vuosikokous ja fuksiseminaari Teekkaritalolla 12.4.

Wappu tulee!!!

Mutta Teekkariwapusta olisi myös kiva tietää jotakin etukäteen. Siksi kilta järjestää fukseille Wappuinfon, jossa OTYn hallitus tulee esittelemään Wapun ohjelman ja kertomaan fuksivuoden loppusuoran tärkeimmistä tapahtumista; fuksikisoista, uitoista ja lakituksesta. Wappuinfoon osallistuminen on pakollista, jos tahtoo osallistua uittoihin ja saada Teekkarilakin Wappuna. Mikäli paikalle ei pääse pakottavasta syystä, voi silloin käydä myös jonkun toisen Teekkarikillan infossa. Wappuinfossa myös kerätään fuksipassit pois.

Ennen Wappuinfoa pidetään killan vuosikokous, jossa käsitellään viime vuoden toimintakertomus ja (toivottavasti) myönnetään vastuuvapaus edellisvuoden hallitukselle. Vuosikokous ei ole fukseille pakollinen, mutta kokousta voi toki tulla seuraamaan.

Vuosikokouksen jälkeen pidetään fuksiseminaari, jossa fuksit voivat antaa palautetta killan tapahtumista, pienryhmäohjauksesta ja opetuksesta. Palautetta käytetään killan toiminnan kehittämiseen.

Koska fuksiseminaarin yhteydessä kerätään fuksipassit, kannattaa tässä kohtaa varmistaa, että omassa passissa on varmasti riittävästi pisteitä (kategoriat 1-8, jokaisessa väh. 4 pistettä, yht. 32p). Jos pisteitä vielä puuttuu, niin ottakaa yhteyttä työvoimaministeriin, niin keksitään puuttuvat pisteet jostakin. Fuksipisteitä voi vielä kerätä passien palauttamisen jälkeenkin; lähettäkää minulle sähköpostilla suoritettu kohta, siitä saadut pisteet ja todisteet suorituksesta (esimerkiksi pisteenanto-oikeudellisen henkilön todistus työvoimana olosta). Kiltahuoneella on myös laatikko, jonne mattimyöhäiset voivat palauttaa fuksipassin ASAP.

Wappuinfon Wapputunnelman takaa killan wappusima ja munkit, joita on tarjolla tapahtuman ajan.


Aikataulu:

16:15 Vuosikokous
17:30 Fuksiseminaarin aloitus
17:40 1. rasti
17:55 2. rasti
18:10 3. rasti
18:25 4. rasti
18:40 Tauko
18:50 Kooste seminaarista
19:00 Wappuinfo
19:00 OTY
20:00 WesiBussiComitea
20:15 Rattoradio
20:30 TEK

Seminaarin rastit:
Fuksitoiminta & PRO-ohjaus
Opetus
Killan tapahtumat & kulttuuri
Tiedotus & yleinen avautumisrasti

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä