imageimageimageimage

Tervetuloa uudet fuksit!

Perjantaina 1.9.2017 saapuvat uudet tietotekniikan opiskelijat. Oulun Tietoteekkarit ry haluaa toivottaa heidän tulemisensa terveeksi. Kaikkihan lähtee käyntiin pienryhmiin jakamisesta, mikä tapahtuu tuona päivänä kello 10 salissa TS101. Jaa missä? Yliopiston kartta ja hiukan suunnistusinfoa löytyy fukseille kootusta tietopaketista tästä linkistä. Siellä on myös muita ensimmäisten päivien paikkoja ja aikoja.

Kannattaa myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin sekä ehkä jo valmiiksi irkkioppaaseen. Sen käytöstä tullaan pitämään yhteinen koulutus ensimmäisen viikon sisällä. 

Sivuja kannattaa muutenkin tökkiä kunnolla nyt kun tänne kerta on tullut. Täältä löytyy esimerkiksi tietoa killan hallituksesta (titteleitä tökkimällä saa lisäinfoa mitä kukakin tekee), kiltahuoneesta, proista ja hei, meillä on oma lehtikin, Terminaali, tuo Pahkasian ja Kevätpörriäisen perinnöttömäksi tehty henkinen jälkeläinen, jota voi lukea netissä.
Oikein kivoja opiskeluvuosia itse kullekin!

Seuraava info kiinnostaa varmasti palaaviakin kiltalaisia: Akateemisia alkajaisia, jotka ovat keskustassa 4.9. pidettävät kaikille opiskelijoille tarkoitetut bileet, etkoillaan meidän killan toimesta yliopiston lähellä olevan Yliopistokatu 42:n grillikatoksella. Siellä siis alkuillasta makkaraa ja täysin rentoa yhdessäoloa. Tilaisuus on tarkoitettu sekä fukseille että Tietoteekkareille, jotta nämä näkisivät toisiaan mahdollisimman heti.

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä