imageimageimageimage

Vuosikokous ja Wappuinfo 11.4.

Hyvät kiltalaiset,

Tervetuloa Oulun Tietoteekkarit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen Teekkaritalolle (Kalervontie 7, Oulu) 11.4. klo 16:15 alkaen.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2016 tilinpäätöksen lisäksi tietosuojavastaavan toimihenkilöpaikan lisääminen, 25.5.2018 voimaanastuvan tietosuoja-asetuksen edellyttämänä. Kokouskutsun liitteenä on hallituksen esitys kyseisen toimihenkilöpaikan lisäämisestä.

Mitä: Vuosikokous
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 11.4. klo 16:15

*********

Wappu hiipi uhkaavasti aina vain lähemmäksi, ja alkaa oleen aika valmistautua. Siispä 11.4. klo 17 kokoonnumme teekkaritalolle yhdessä prosen fuksien kanssa Wappuinffoon ja fuksiseminaariin.

Fuksiseminaarissa keräämme palautetta kuluneesta vuodesta ja wappuinfossa jaamme tärkeää informaatiota wapun kulusta ja kuinka siitä selvitään. Infossa keräämme myös fuksipassit pois joten jos pisteitä vielä puuttuu, niin kipin kapin fuksiasiainministerille viestiä niin katsotaan mistä niitä saataisiin lisää. Joitain pisteitä voi saada vielä infon jälkeenkin ja näistä lisää itse tapahtumassa.

Tilaisuus on käytännössä pakollinen niille jotka haluavat uittoihin ja lakitukseen joten merkatkaa jo päivä kalenteriin. Mikäli ette pääse paikalle, ottakaa ajoissa yhteyttä fuksiasiainministeriin niin katsotaan jokin tapa korvata tilaisuus.


Mitä: Wappuinfo ja fuksiseminaari
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 11.4 klo 17:00

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä