imageimageimageimage

OTiT 30v vuosijuhlat 29.9.2018

Hyvät kiltalaiset,
 
Tänä syksynä tulee täyteen pyöreät 30 vuotta rakkaan kiltamme perustamisesta. Tämän kunniaksi kilta toivottaa jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi vuosijuhliin lauantaina 29.9.2018.
 
Pääjuhlaa vietetään Alppimajalla (Tirolintie 7) klo 18 alkaen, josta siirrytään jatkoille paikkaan X. Pääjuhlan ja jatkojen välille on järjestetty kuljetus kaikille osallistujille. Sunnuntaina 30.9.  nautitaan silliaamiaista klo 11 alkaen Teekkaritalolla.
 
Juhla on tarkoitettu ensisijaisesti Oulun Tietoteekkarit ry:n 2.-n. vuoden opiskelijajäsenille ja valmistuneille diplomi-insinööreille sekä heidän aveceilleen. Ilmoittautuminen aukeaa 1.7. klo 13:37:00 osoitteessa https://www.otit.fi/30v. Paikkoja on rajoitettu määrä, mutta mikäli ne täyttyvät nopeasti, saattaa lisäpaikkoja ilmestyä, jotka täytetään varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomatkaa, että avecin on ilmoittauduttava erikseen.
 
Illalliskortti juhlaan maksaa 85 euroa (alkoholiton 75 euroa). Saatavilla on myös superuser-passi 110 euron hintaan, jolla varmistat erityiskohtelun koko juhlien ajaksi. Silliaamiainen maksaa lisäksi 15 euroa.
 
Pukukoodina toimii juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit.
 
Tervetuloa!

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä