imageimageimageimage

 

Internetjumalan terve! Olisiko teillä hetki aikaa puhua OTiTista?


PC- ja Urheiluvastaavat ovat päättäneet ilahduttaa kiltalaisia organisoimalla mahtavan, uuden turnauksen, jossa taipumattomalla tarmokkuudella ja taktikkuudella voi nostaa itsensä muiden yläpuolelle. Eri peleissä, urheilulajeissa ja muissa kilvoitteluissa ratkaistaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna killan . Killan kruunataan OTiT Tournament is Tournaments osakilpailuissa vuoden aikana kumulatiivisesti eniten pisteitä kartuttanut slovenialainen, sinnikäs ja jugurttipitoinen sankari. Pisteitä jaetaan osakilpailuissa lahjomattomasti, voittaja(joukkuee)lle eniten ja seuraaville vähemmän.

OTiT Tournament is Tournaments koostuu tänä vuonna seuraavista neuvostoihmisellekin kelpaavista legitiimeistä turnauksista:

PC-peliliiga - Ensimmäinen kierros 15.1.2019

9-Pallocup - Ilmoittatutuminen päättyy 27.1.2019

Kyykkä - Kauniina kevättalven lauantaina

Wormscup - Kauden päättäjäiset

Tuppicup - Kauden korkkajaiset

8-Pallocup - Syksyllä 2019

Konsolipeliliiga (Jokeri) - Syksyllä 2019

Snooker - Syksyllä 2019

Tämän megalomaanisen ultimaattisen kliimaksisen mahtiturnauksen lisäksi käynnistämme vieläkin suuremman ja mahtavan kilvoittelun. Tässä on jaossa käsittämätön määrä glooriaa, ylistystä ja mainetta. OTiT Grandslam-turnauksessa voittaja on se, joka tyhjentää pajatson viiden vuoden liukuvan aikaikkunan sisällä jokaisessa OTiT OTiT-osakilpailussa. Tehtävä on reilu mutta vaikea, joten palkinto tulee olemaan lähes rajaton.

PC- ja urheiluvastaavat pidättävät kaikki oikeudet muutoksiin. Sietämätöntä tiedonjanoanne näitä tuliteriä turnauksia kohtaan tyydytetään jatkossa muun muassa Terminaalin numerossa 1/2019 ja interwebsin maailmassa.

Terveisin,
jsloth, Kumikurre, Glukoosi, jooseppi

 

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä