imageimageimageimage

Vauhtijuoksu 2019

 

Pelottaako aika Wapun jälkeen? Kaipaatko oheistoimintaa ensimmäisille kesätyöpäiville? Tykkääkkö nää peleistä? Vauhtijuoksu auttaa!

Vauhtijuoksu on Oulun Tietoteekkarit ry:n järjestämä speedrun-maratoni, jonka aikana lukuisat pelaajat ottavat itsestään mittaa niin AAA-luokan uutuuksissa kuin klassikkopeleissäkin, tavoitteenaan pelata niitä mahdollisimman vähän. Maratoni alkaa heti pahimman Wappudarran poistuttua kehosta, eli torstaina 2.5. klo 15:00, ja ohjelmaa riittää yhtäjaksoisesti sunnuntai-iltaan asti. Pelaajailmoittautuminen on jo sulkeutunut, mutta jokaisella on mahdollisuus osallistua – nimittäin seuraamalla suoraa lähetystä, joka on käynnissä koko Vauhtijuoksun ajan.

Jotta tapahtumasta jäisi muutakin jälkeä kuin tyhjiä PK-tölkkejä ja roiskeläppäpahveja, haastamme katsojat ja osallistujat tekemään yhteiskunnallista hyvää osallistumalla keräykseen OYS:n lastenklinikan puolesta. Kummit ry:n mahdollistaman keräyksen kautta voit tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen, ja saatat myös saada terveisesi luetuksi suorassa lähetyksessä pelien ohella!

Aikataulun, striimin, lahjoituslinkin ja muuta hyödyllistä tietoa löydät osoitteesta https://vauhtijuoksu.otit.fi – nähdään siellä!


tldr:

Mitä? -OTiT Vauhtijuoksu 2019 -speedrun-maratoni

Milloin? -Torstai 2.5.2019 klo 15:00 - Sunnuntai 5.5.2019 n. klo 22

Missä? https://twitch.tv/ouluntietoteekkarit

Miksi? -Lastenklinikan hyväksi!


Lisätietoa? https://vauhtijuoksu.otit.fi

 

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä