imageimageimageimage

Etusivu

Oulun Tietoteekkarit

Oulun Tietoteekkarit ry on vuonna 1988 perustettu Oulun yliopistossa tietotekniikkaa ja informaatioverkostoja opiskelevien ainejärjestö.

Kilta yhdistää Tietoteekkarit ja fuksit samanhenkiseksi poppooksi, joka touhuaa keskenään ja muiden Teekkarikiltojen kanssa monenlaista kivaa.

Lue lisää killasta

Vauhtijuoksu 2019

21.4.2019

 

Pelottaako aika Wapun jälkeen? Kaipaatko oheistoimintaa ensimmäisille kesätyöpäiville? Tykkääkkö nää peleistä? Vauhtijuoksu auttaa!

Vauhtijuoksu on Oulun Tietoteekkarit ry:n järjestämä speedrun-maratoni, jonka aikana lukuisat pelaajat ottavat itsestään mittaa niin AAA-luokan uutuuksissa kuin klassikkopeleissäkin, tavoitteenaan pelata niitä mahdollisimman vähän. Maratoni alkaa heti pahimman Wappudarran poistuttua kehosta, eli torstaina 2.5. klo 15:00, ja ohjelmaa riittää yhtäjaksoisesti sunnuntai-iltaan asti. Pelaajailmoittautuminen on jo sulkeutunut, mutta jokaisella on mahdollisuus osallistua – nimittäin seuraamalla suoraa lähetystä, joka on käynnissä koko Vauhtijuoksun ajan.

Jotta tapahtumasta jäisi muutakin jälkeä kuin tyhjiä PK-tölkkejä ja roiskeläppäpahveja, haastamme katsojat ja osallistujat tekemään yhteiskunnallista hyvää osallistumalla keräykseen OYS:n lastenklinikan puolesta. Kummit ry:n mahdollistaman keräyksen kautta voit tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen, ja saatat myös saada terveisesi luetuksi suorassa lähetyksessä pelien ohella!

Aikataulun, striimin, lahjoituslinkin ja muuta hyödyllistä tietoa löydät osoitteesta https://vauhtijuoksu.otit.fi – nähdään siellä!


tldr:

Mitä? -OTiT Vauhtijuoksu 2019 -speedrun-maratoni

Milloin? -Torstai 2.5.2019 klo 15:00 - Sunnuntai 5.5.2019 n. klo 22

Missä? https://twitch.tv/ouluntietoteekkarit

Miksi? -Lastenklinikan hyväksi!


Lisätietoa? https://vauhtijuoksu.otit.fi

 

Tapahtumat Selaa kalenteria

OTiT FacebookissaFacebookiin

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä