Uutisarkisto

Laskiaissauna 5.3.

20.5.2019

 

Heipähei!


Laskiainen on aivan pian, ja mikä olisikaan parempaa kuin parannella mäessä tulleita paleltumia saunassa yhdessä muiden kiltalaisten kanssa? Laskiaissauna järjestetään 5.3. osoitteessa Hallituskatu 10 klo 18 eteenpäin. Pakkaa siis pyyhkeesi mukaan ja saavu paikalle saunomaan, lämmittelemään sekä viettämään yhteistä aikaa!

tldr:

Mitä? -Laskiaissauna

Missä? -Hallituskatu 10

Milloin? -5.3. klo 18 ->

 

OTiT

20.5.2019

 

Internetjumalan terve! Olisiko teillä hetki aikaa puhua OTiTista?


PC- ja Urheiluvastaavat ovat päättäneet ilahduttaa kiltalaisia organisoimalla mahtavan, uuden turnauksen, jossa taipumattomalla tarmokkuudella ja taktikkuudella voi nostaa itsensä muiden yläpuolelle. Eri peleissä, urheilulajeissa ja muissa kilvoitteluissa ratkaistaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna killan . Killan kruunataan OTiT Tournament is Tournaments osakilpailuissa vuoden aikana kumulatiivisesti eniten pisteitä kartuttanut slovenialainen, sinnikäs ja jugurttipitoinen sankari. Pisteitä jaetaan osakilpailuissa lahjomattomasti, voittaja(joukkuee)lle eniten ja seuraaville vähemmän.

OTiT Tournament is Tournaments koostuu tänä vuonna seuraavista neuvostoihmisellekin kelpaavista legitiimeistä turnauksista:

PC-peliliiga - Ensimmäinen kierros 15.1.2019

9-Pallocup - Ilmoittatutuminen päättyy 27.1.2019

Kyykkä - Kauniina kevättalven lauantaina

Wormscup - Kauden päättäjäiset

Tuppicup - Kauden korkkajaiset

8-Pallocup - Syksyllä 2019

Konsolipeliliiga (Jokeri) - Syksyllä 2019

Snooker - Syksyllä 2019

Tämän megalomaanisen ultimaattisen kliimaksisen mahtiturnauksen lisäksi käynnistämme vieläkin suuremman ja mahtavan kilvoittelun. Tässä on jaossa käsittämätön määrä glooriaa, ylistystä ja mainetta. OTiT Grandslam-turnauksessa voittaja on se, joka tyhjentää pajatson viiden vuoden liukuvan aikaikkunan sisällä jokaisessa OTiT OTiT-osakilpailussa. Tehtävä on reilu mutta vaikea, joten palkinto tulee olemaan lähes rajaton.

PC- ja urheiluvastaavat pidättävät kaikki oikeudet muutoksiin. Sietämätöntä tiedonjanoanne näitä tuliteriä turnauksia kohtaan tyydytetään jatkossa muun muassa Terminaalin numerossa 1/2019 ja interwebsin maailmassa.

Terveisin,
jsloth, Kumikurre, Glukoosi, jooseppi

 

16.2 Kyykkäturnauksen tulokset

20.5.2019

 

Heipä hei!


Viime lauantaina 16.2. järjestettiin OTiT:in kyykkäturnaus yliopiston läheisyydessä. Turnauksessa menestyivät seuraavat joukkueet.

1. (12 OTiT OTiT pistettä) Jotain Kakkaan tai Kakkoseen Liittyvää:
- Tapani Himanka, Oona Kivelä, Kalle Lyttinen, Mikko Häkkinen

2. (8 OTiT OTiT pistettä) BSOD:
- Aapo Lehtosaari, Matti Pulkkinen, Tomi Kyöstilä, Olli Vuolteenaho

3. (4 OTiT OTiT pistettä) KUHA:
- Taru Järvelä, Visa Seppänen, Janne Eskola, Atte Jauhiainen

4. (2 OTiT OTiT pistettä) #SWAG A
- Juuso Sipola, Rainer Laaksonen, Uula Ranta, Niklas Riikonen

 

 

 

 

 

 

 

Sinimustat 20.2.

20.5.2019

 

Sinimustat tulevat taas!


Keskiviikkona 20.2. Teekkaritalo täyttyy mustista ja sinisistä haalareista, kun TST:n kolme kiltaa kohtaa yhteisen illanvieton merkeissä. Talolla loistavan seuran lisäksi luvassa on saunomista, dwoffin pyörittämistä sekä paljussa lillumista. Jokainen OTiTin, SIKin ja Blankon jäsen on tervetullut, joten saavu siis paikalle klo 18 alkaen pitämään hauskaa muiden TST-kiltojen kanssa!

tldr:

Mitä? -Sinimustast bileet

Missä? -Teekkaritalo, Kalervontie 7

Milloin? -20.2.2019, 18 ->

Muuta? -OPMx2

 

 

 

Killan kyykkäturnaus 16.2.2019

20.5.2019

 

Tervehdys rakkaat kiltalaiset!


16.2.2019 lauantaina järjestetään OTiT:n kyykkäturnaus klo. 10:00 alkaen. Ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia urheiluvastaava( at )otit.fi, irkissä @Kumikurre tai paikan päällä. Turnaus järjestetään yliopiston pohjoispäädyn parkkipaikoilla (tarkka sijainti päätetään kyseisen päivän olosuhteiden perusteella). Ilmoittautua voit joko joukkueena (4-8 henkilöä) tai yksilönä. Yksilönä ilmoittautuneista kasataan sitten paikanpäällä tiimejä.

HUOM! Kyykkäturnaus on Oulun Tietoteekkarit ry:n OTiT tournament is tournamentsin osakilpailu. Kyykkäturnauksen voitosta on luvassa hulppeat 12 pistettä OTiT OTiT:ssa.

tldr:

Mitä? -Killan kyykkäturnaus

Missä? -Yliopiston pohjoispäädyn parkkipaikoilla

Milloin? -Lauantaina 16.2. kello 10:00 eteenpäin

Muuta? -Osakilpailu OTiT OTiT:ssa
Ilmoittautuminen urheiluvastaaville tai paikanpäällä

 

 

Hallituspäivystys 8.2.

20.5.2019

 

Heissunkeissun rakkaat kiltalaiset!


Tuntuuko sinusta että baarissa tytöt eivät lähesty sinua? Koetko, että kaverisi nauravat sinun tanssiliikkeillesi vaikka kuinka panisit parastasi? Ei hätää! Tule 8.2.2019 klo 10-14 OTiT:in kiltahuoneelle hallituspäivystykseen katsomaan ja oppimaan Erkan Diskomaailmasta kaikki vuoden 2019 kuumimmat koreografiat! Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

tldr:

Mitä? -Hallituspäivystys

Missä? -OTiTin kiltahuoneella

Milloin? -Perjantaina 8.2. kello 10-14

Miksi? -Koska Erkan Diskomaailma

 

 

Synopsys Crash Test Party ja Mediatek Pre-Pesti

20.5.2019

 

Heipähei


Ensi viikon keskiviikkona 23.1. Synopsys järjestää Crash Test Party -tapahtuman Teekkaritalolla kello 13:00 eteenpäin. Tapahtumassa on mahdollista päästä näkemään työkaluja joita Synopsys käyttää ohjelmistojen tietoturvan testaamiseen. Paikalle on suositeltavaa ottaa mukaan oma läppäri. Tapahtumaan voi tuoda myös omia verkkoyhteydellä varustettuja laitteita testattavaksi. Illalla sauna lämpiää, joten myös pyyhe on hyvä olla mukana. Ohjeet tapahtumaan ilmoittautumiseen sekä lisätietoja tapahtumasta on lähetetty sähköpostilla.

Seuraavan viikon tiistaina 29.1. kello 17:00 Mediatek järjestää oman Pre-pesti tapahtumansa toimistollaan osoitteessa Elektroniikkatie 16. Tapahtumassa on mahdollista saada lisätietoja harjoittelu- ja työmahdoliisuuksista Mediatekillä. Myös tästä tapahtumasta on lähetetty lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen sähköpostilla.

tldr:

Synopsys Crash Test Party 23.1. @Teekkaritalo ja Mediatekin Pre-pesti tapahtuma 29.1. @Mediatekin toimisto

Lisätietoja lähetetty kiltalaisille sähköpostilla.

 

 

Hallituspäivystys 15.1.

20.5.2019

 

Heipähei!


Uusi vuosi on alkanut ja on myös aika vuoden ensimmäiselle hallituspäivystykselle. Tiistaina 15.1. klo 10-14 OTiTin kiltahuoneen valtaavat prinsessat, keijukaiset sekä tietenkin onnelliset loput, kun paikalla on hallituksen jäseniä sekä kasa Barbie-elokuvia.

tldr:

Mitä? -Hallituspäivystys

Missä? -OTiTin kiltahuoneella

Milloin? -Tiistaina 15.1. kello 10-14

Miksi? -Koska Erkan Diskomaailma

 

OTiT - Sik fuksikyykkä 11.1.

20.5.2019

 

Heipä hei!


Perjantaina 11.1 klo 18-> on meidän killan ja Sik:in yhteinen fuksikyykkä yliopiston parkkipaikalla. Tapahtumassa on tarkoitus harjoitella ko. lajia, joten nyt on oiva tilaisuus päästä testaamaan kyykkää ja hiomaan taitoja! Lajista voi lukea lisää https://www.oamkry.fi Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus päästä myös saunomaan ja lämmittelemään YOK 40 -osoitteessa. Mukaan siis lämpimästi vaatetta ja pyyhe halutessa.

Heti seuraavana päivänä lauantaina 12.1 klo 11 olisi tarjolla lisää kyykkää Oulun normaalikoulun parkkipaikalla. Tapahtuman järjestää oamk ry, ja tästä olettekin saaneet jo sähköpostia, ainakin toivottavasti. Perjantaina on siis hyvä päivä harjoitella tätä oamk ry:n tapahtumaa varten!

tl;dr

kyykkää 11.1 klo 18-> Yliopiston parkkipaikalla ja sauna YOK 40

kyykkää 12.1 klo 11-> Oulun normaalikoulun parkkipaikalla

lämpimät vaatteet ja pyyhe

 

 

 

OTiT Ottaa Olutta 13.12.

20.5.2019

Hellurei rakkaat kiltaiset!


Viime vuonna kilta järjesti suurella menestyksellä oluenmaistelutapahtuman OTiT Ottaa Olutta eli OOO, joten eiköhän katsota olisiko tapahtuma tänäkin vuonna yhtä suosittu! Tapahtuma sijoittuu kalenterissa päivämäärälle 13.12. kellonajalle 18:30.

Tapahtuman tarkoituksena ei suinkaan ole juoda päätä turvoksiin, vaan päästää osallistujat maistelemaan monenlaisia oluita ja tutkimaan omia makumieltymyksiään mallastuotteiden saralla.

Jotta paikalle saataisiin mahdollisimman paljon erilaisia ja -makuisia juomia, tapahtumaan osallistujia pyydetään tuomaan paikalle jokin omasta mielestään laadukas olut (hintatason voidaan sopia olevan noin 3.50€ ja ylöspäin). Jos et oluista mitään tiedä, ota kaupan hyllyltä mukaan jokin kriteerin täyttävä ja hienolta vaikuttava pullo. Tämän juoman tuomalla ostat itsellesi oikeuden maistella muiden tuomista laatuoluista. Kuka tietää, ehkä sieltä löytyykin se oma herkkuolut josta voikin sitten nauttia seuraavat 40+ vuotta. Myös omia henkilökohtaisia juomia saa paikalle tuoda itsekseen nautittavaksi.

Paikkana tälle OOOlle toimii kiltamme kannatusjäsenen Synopsyksen saunatilat Oulussa. Osoite on Tutkijantie 4E, joka onkin ihan yliopiston vieressä. Paikan päältä löytyy nimensä mukaisesti sauna, eli pyyhe kannattaa ottaa mukaan.

Tl;dr

Mikä: OTiT Ottaa Olutta, oluenmaistelutapahtuma

Missä/Milloin: Synopsyksen saunalla, 13.12 klo 18:30

Mitä mukaan: Laadukas olut, sekä OPMx2

Miksi: Mukavaa vaihtelua jos ei välitä tapahtumista joissa juodaan tosi paljon, sekä oiva tilaisuus oppia oluista.

Muuta: Ei mittään.

Vuoden 2019 hallitus ja toimihenkilöt

20.5.2019

 

30.11. vaalikokouksessa valittiin ensi vuoden toimijat, ja ne olivat kutakuinkin näin:

 

 

Hallitus 2019

Puheenjohtaja: Jenna Onnela
Rahastonhoitaja: Saku Salo
Sihteeri: Iina Lehtihalmes
Kulttuuriministeri: Joonas Soudunsaari
Fuksiasiainministeri: Riina Annunen
Perhe- ja peruspalveluministeri: Salla Rontti
Sisäministeri: Tomi Nevalainen
Ulkoministeri: Tatu Lehtola
Propagandaministeri: Lari Kuistio
Opetusministeri: Vappu Schroderus

Toimihenkilöt 2019
Matriisi- ja viinivastaavat: Zacharias Hellberg ja Joonas Valkama
Tietoliikenneministeriön toiminnanjohtaja: Taru Järvelä
Operaattori: Julius Rintamäki, Aleksi Seppänen, Juho Sipola, Bekim Abazi, Lari Kuistio, Joonas Valkama
PC-Vastaavat: Aleksi Seppänen ja Joonas Valkama
I've got footage of you masturbating -vastaava: Niklas Riikonen
Graafikko: Elina Lassi, Heikki Kaarlela ja Laura Punkeri
WWW-87astaa87a: Joonas Valkama
Urheiluvastaavat:   Atte Jauhiainen ja Eetu Huusko
Pimpeliolio:   Janne Eskola
Kulttuurisihteeri: Roosa Risto
Rare-Pepe: -----
Common-Pepe: Arttu Pulkkinen, Tapani Himanka, Joonas Valkama, Joonas Soudunsaari,Vappu Schroderus, Tomi Nevalainen, Roosa Risto, Iina Lehtihalmes ja Saku Salo
Pullon henki: Tatu Laakso
Aikuismaisen sieluton, typerille fukseille gospelia laulava virkamies:  Taru Järvelä
Opetusministeriön valmisteleva virkamies:   Topi Kurtelius
kV-vastaava:    --
"Toimittaja":   Saku Salo, Bekim Abazi, Topi Kurtelius, Tomi Nevalainen, Sara Nikula ja Janne Eskola
Seppä:  Joonas Soudunsaari
Alumnivastaava: Uula Ranta
Ympäristövastaava:  Heikki Kaarlela
Gallerian täydentävä virkamies: Julius Rintamäki
Kummitus:   Niklas Riikonen
Tiski-Pepe: Topi Kurtelius
Vuosijuhlaneuvos:   Uula Ranta
Roopepe-setä:   -----

 

 

 

Killan Pikkujoulut 8.12.

20.5.2019

 

IN ENGLISH BELOW

 

Hou hou hou!

Kohta on se aika vuodesta kun kaikki lähtevät kotikonnuilleen viettämään rauhallista joulua. Tätä ennen olisi kuitenkin vielä kiva vähän riekkua kiltalaisten kesken Teekkaritalolla pikkujoulujen merkeissä. Pikkujoulut järjestetään yhdessä OLTO:n kanssa ja ne alkavat kello 18:00. Luvassa on saunomista sekä erinäköistä ohjelmaa. Paikalle saapuu myös joulupukki, joka antaa sinulle lahjan säkistään jos tuot vastineeksi n. 5 euron arvoisen lahjan. Kaiva siis tonttulakkisi ja joulumielesi esiin ja tule mukaan pitämään hauskaa!

Pikkujoulut ovat vain killan jäsenille ja alumneille.

 

Aikataulu:

18:00 Tapahtuma alkaa

...

Killan vaalikokous 30.11.

20.5.2019

Hallitus vaihtoon!

Oulun Tietoteekkarit ry:n vaalikokous järjestetään ensi viikon perjantaina 30.11. salissa PR105 klo 14:15 eteenpäin. Aiemmasta ilmoituksesta poiketen päätimme aikaistaa aloitusaikaa, sillä arvioimme edellisvuosien perusteella kokouksen venyvän pitkäksi.

Tämän viestin liitteenä löytyvät virallinen kokouskutsu sekä vuoden 2018 hallituksen pohjaesitykset kokoukseen. Muistakaa, että kaikilla yhdistyksen jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus killan kokouksissa, ja ainoastaan varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus kokouksissa.

Alla kokouksen asialista:
1.    Kokouksen avaaminen
2.    Kokouksen järjestäytyminen
3.    Kokouksen laillisuuden, päätösvaltaisuuden ja läsnäolijoiden toteaminen
4.    Asialistan hyväksyminen työjärjestykseksi
5.    Ilmoitusasiat
6.    Yhdistyksen liittyminen Koodia Suomesta ry:n jäseneksi
7.    Liittymis- ja jäsenmaksut toimikaudelle 2019
8.    Toimintasuunnitelma toimikaudelle 2019
9.    Tulo- ja menoarvio toimikaudelle 2019
10.    Hallituksen jäsenten lukumäärä ja toimenkuvat toimikaudelle 2019
11.    Toimihenkilöiden toimenkuvat toimikaudelle 2019
12.    Hallituksen valinta toimikaudelle 2019
13.    Toimihenkilöiden valinta toimikaudelle 2019
14.    Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta toimikaudelle 2019
15.    Muut esille tulevat asiat
16.    Kokouksen päättäminen

Tavanomaisten asiakohtien lisäksi käsitellään yhdistyksen mahdollinen jäseneksi liittyminen Koodia Suomesta ry:een. Kyseinen yhdistys on lähestynyt kiltaa ja tiedustellut kiinnostustamme liittyä heihin. He ovat hiljattain pyrkineet saamaan myös opiskelijayhdistyksiä mukaan toimintaansa.
Tiivistetysti Koodia Suomesta ry:n tavoitteena on kehittää suomalaista ohjelmisto-osaamista ja tuoda sitä paremmin esille. Koodia Suomesta ry:n toimintaan voi tutustua tarkemmin oheisen linkin kautta: https://koodiasuomesta.fi/.


Tulkaa sankoin joukoin äänestämään killan tulevasta vuodesta paras mahdollinen.

Kähmintäsauna 15.11.

20.5.2019

Syysterveiset kiltahuoneelta!

Killan vaalikokous lähenee (30.11., virallinen kokouskutsu saapuu myöhemmin) ja sen myötä onkin syytä esitellä hallitus- ja toimihenkilöpestejä etukäteen sekä kartoittaa kiinnostuneita.

Killan kähmintätilaisuus aloitetaan asiapainoitteisella osiolla kiltahuoneella klo 17:15 alkaen. Osiossa nykyiset toimijat esittelevät lyhyesti omat toimenkuvansa.
Tämän jälkeen jatkamme Apinatalon kerhohuoneelle (Tellervontie 2) rennommissa merkeissä, jolloin sauna lämpenee ja pääsette tutustumaan pesteihin vanhempien toimijoiden omakohtaisten tarinoiden kautta.

Kähmintäsaunaan ovat tervetulleita kaikki killan jäsenet, eikä tilaisuuteen osallistuminen tietenkään sido vielä mihinkään.

Fukseilla on samana päivänä välikoe, mutta kerkeätte kyllä kokeesta mukaan osallistumaan. Nopeimmat ovat jopa puoli tuntia etuajassa.

TL;DR:
Mitä: Killan kähmintäsauna; pestien esittelyä ja saunomista
Missä: Ensin kiltahuoneella, sitten Apinatalossa
Milloin: 15.11. klo 17:15
Miksi: Koska kiltahommat on parasta ja saunassa saa saunoa
Muuta: OPMx2

Kiltiksellä/saunassa/vaalikokouksessa nähdään!

PikkuWappu 6.11.

20.5.2019

PikkuWappu on täällä taas!

Tänä vuonna on luvassa villiä menoa ELÄINteeman merkeissä! Tapahtuma starttaa 1barista kello 18:00, josta alkaa teemanmukainen rastikilpailu. Joten kootkaa tätä varten noin 3-5 hengen porukka. Aloitusrasti on auki kello 20:00 asti.
Rastien kiertelyn jälkeen alkaen klo 22:00 siirrytään 45 Specialiin jossa on luvassa toista kertaa järjestettävät varapuheenjohtajakisat sekä julkistetaan rastikilpailun voittaja, unohtamatta pukukilpailun voittajaa!

Lipun hinta 3€/4€ (etukäteen ostettuna/ovelta)

Sadalle ensimmäiselle haalarimerkki!!!

Lipunmyynti vihreillä naulakoilla
ma 5.11. klo 10-14
ti 6.11. klo 10-14
Maksu käteisellä tai Mobilepaylla!

Tapahtumassa on LAKKILUPA klo 17-05!
Ja fukseille luvassa fuksipiste tapahtumaan osallistumisesta!

TL;DR

MITÄ? PikkuWappu
MILLOIN? Tiistaina 6.11. klo 18 eteenpäin
MISSÄ?
Lähtö (klo18-20) 1bar (Kauppurienkatu 5)
Jatkot (klo 22 ->) 45 Special (Saaristonkatu 12)
LIPUT 3/4€
PUKUKOODI eläimellinen + lakki

Tapahtuman Facebook: https://www.facebook.com/events/2187109091558104/

Hallituspäivystys 30.10.

20.5.2019

Hei!

Huomenna 30.10.2018 HALLOWEEN aattona eli anglosaksisissa maissa vietettävän pyhäinpäivän aatonaattona ja suomalaisen pyhäinpäivän aatonaatonaatonaattona pidetään PELOTTAVA* hallituspäivystys OTiTin kiltahuoneella klo 16-18. Huomatkaa myös että klo 17.00 alkaa hallituksen kokous, johon osallistumisesta voi saada fuksipisteitä tai hyvän mielen.  

Mitä?  -Hallituspäivystys

Missä? -OTiTin kiltiksellä

Milloin? -Huomenna 30.10.2018 klo.16-18.

Miksi? -Koska Mario Kart: Double Dash!!

Sanoitusilta 24.10.

20.5.2019

Hellurei!


Laulumaraton lähestyy ja sen mukana sanoituskilpailu. Tehdyt kappaleet esitetään ensi maanantaina Teekkaritalolla, mutta ennen sitä meillä on vielä monta hyvää päivää teoksiamme hioa.

Uusi sanoitusilta järjestetään huomenna keskiviikkona klo 16:30 alkaen. Paikkana toimii jälleen YOK 40, jossa meille löytyy mukavat tilat sekä sauna (OPMx2). Saunalta löytyy myös hieman tarjottavia killan puolesta.

Tehkäämme yhdessä OTiT suureksi (laulunsanoittajaksi) taas!

Sanoitusilta 10.10.

20.5.2019

Hei kaikki!

On aika uuden sanoitusillan. Viime kerta kiltahuoneella toi paljon hyvää materiaalia sanoituskilpaa varten, ja tällä kertaa puitteet ovat vielä hulppeammat.

Tämänkertainen sanoitusiltamme pidetään osoitteessa Yliopistonkatu (kavereiden kesken YOK) 40 saunahuoneella. Saunan lämmössä alkaa varmasti kaikilla runosuoni sykkimään ja laulujen sanat löytymään. Saunalle voi keskiviikkona 10.10. tulla 16:30 alkaen. Talossa alkaa hiljaisuus 22:00, joten yritetään siihen mennessä saada tila tyhjäksi.

Ja fukseille on sanoittamisesta ja laulumaratonissa kappaleiden esittämisestä luvassa kaksi fuksipistettä (yksi kummastakin).

Tervetuloa saunomaan ja sanoittamaan!

Sanoitusilta kiltahuoneella 4.10.

20.5.2019

 

Hyvää lokakuun ensimmäistä!

 

Syksy on taas saapunut kauniiseen Ouluumme, ja tuokin mukanaan paljon hauskoja tapahtumia. OTYn laulumaraton järjestetään 29.10 ja sen ohessa perinteinen sanoituskisa. OTiT on menneinä vuosina saanut hyviä biisejä sanoitettua joten eiköhän jatketa tänä vuonnakin samalla linjalla :)

Ensimmäinen sanoitusilta pidetään torstaina 4.10 klo 16:15, paikkana toimii rakas kiltahuoneemme. Fukseille on jaossa fuksipisteitä biisien sanoittamisesta ja esittämisesta laulumaratonissa. Muistutukseksi on sian laittama sähköposti maratonista, josta löytyy myös kisan kategoriat ja vaatimukset.

Tulkaa mukaan sankoin joukoin sanoittamaan!

 

Kauden korkkajaiset 28.9.2018

20.5.2019

 

Moikkelis moi!

 

Nyt kun viimeisetkin rippeet kesästä ollaan saatu ravisteltua pois kuljeksimasta niin on aika kokoontua Talolle saunomaan ja pelaamaan korttia. Kyseessä on siis Kauden korkkajaiset jossa luvassa rentoa hengailua kiltalaisten kesken sekä perinteinen Tuppicup. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan! Dwoffia on myös mahdollista päästä pyörittämään :-)

tl;dr:

     Mitä: Kauden korkkajaiset

     Missä: Teekkaritalo (Kalervontie 7)

     Milloin: 28.9.2018 klo 18:00 ->

 

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä