Uutisarkisto

Sanoitusilta kiltahuoneella 4.10.

13.11.2018

 

Hyvää lokakuun ensimmäistä!

 

Syksy on taas saapunut kauniiseen Ouluumme, ja tuokin mukanaan paljon hauskoja tapahtumia. OTYn laulumaraton järjestetään 29.10 ja sen ohessa perinteinen sanoituskisa. OTiT on menneinä vuosina saanut hyviä biisejä sanoitettua joten eiköhän jatketa tänä vuonnakin samalla linjalla :)

Ensimmäinen sanoitusilta pidetään torstaina 4.10 klo 16:15, paikkana toimii rakas kiltahuoneemme. Fukseille on jaossa fuksipisteitä biisien sanoittamisesta ja esittämisesta laulumaratonissa. Muistutukseksi on sian laittama sähköposti maratonista, josta löytyy myös kisan kategoriat ja vaatimukset.

Tulkaa mukaan sankoin joukoin sanoittamaan!

 

Kauden korkkajaiset 28.9.2018

13.11.2018

 

Moikkelis moi!

 

Nyt kun viimeisetkin rippeet kesästä ollaan saatu ravisteltua pois kuljeksimasta niin on aika kokoontua Talolle saunomaan ja pelaamaan korttia. Kyseessä on siis Kauden korkkajaiset jossa luvassa rentoa hengailua kiltalaisten kesken sekä perinteinen Tuppicup. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan! Dwoffia on myös mahdollista päästä pyörittämään :-)

tl;dr:

     Mitä: Kauden korkkajaiset

     Missä: Teekkaritalo (Kalervontie 7)

     Milloin: 28.9.2018 klo 18:00 ->

 

AA etkot 3.9. ja Killan ylimääräinen kokous 5.9.

13.11.2018

Akateemisten Alkajaisten etkot 3.9.

Heipä hei kiltalaiset!

Mikäs onkaan parempi paikka tutustua uusiin tieteen harjoittajiin kuin Akateemisten Alkajaisten etkot! Tapahtuma alkaa kello 18:00 YOK 42 grillikatoksella. Tämä on varsinkin fukseille oiva tapa päästä verkostoitumaan!

Mitä? AA etkot
Missä? YOK 42 grillikatos
Milloin? 3.9. kello 18:00

----------------------------------------------------------------------------------------

Killan ylimääräinen kokous 5.9.

Hyvät kiltalaiset,

Tervetuloa Oulun Tietoteekkarit ry:n ylimääräiseen kokoukseen Oulun Tietoteekkareiden kiltahuoneelle (YY055, Oulun yliopisto, Linnanmaa, Oulu) 5.9. klo 16:15 alkaen.

Kokouksessa valitaan hallitukselle uusi ulkoministeri loppukaudeksi, nykyisen ulkoministerin valitettavasti joutuessaan jättämään tehtävänsä.

Asialista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuuden, päätösvaltaisuuden ja läsnäolijoiden toteaminen
4. Asialistan hyväksyminen työjärjestykseksi
5. Ilmoitusasiat
6. Hallituksen ulkoministerin valinta loppu toimikaudelle 2018
7. Muut esille tulevat asiat
8. Kokouksen päättäminen

OTiT 30v vuosijuhlat 29.9.2018

13.11.2018

Hyvät kiltalaiset,
 
Tänä syksynä tulee täyteen pyöreät 30 vuotta rakkaan kiltamme perustamisesta. Tämän kunniaksi kilta toivottaa jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi vuosijuhliin lauantaina 29.9.2018.
 
Pääjuhlaa vietetään Alppimajalla (Tirolintie 7) klo 18 alkaen, josta siirrytään jatkoille paikkaan X. Pääjuhlan ja jatkojen välille on järjestetty kuljetus kaikille osallistujille. Sunnuntaina 30.9.  nautitaan silliaamiaista klo 11 alkaen Teekkaritalolla.
 
Juhla on tarkoitettu ensisijaisesti Oulun Tietoteekkarit ry:n 2.-n. vuoden opiskelijajäsenille ja valmistuneille diplomi-insinööreille sekä heidän aveceilleen. Ilmoittautuminen aukeaa 1.7. klo 13:37:00 osoitteessa https://www.otit.fi/30v. Paikkoja on rajoitettu määrä, mutta mikäli ne täyttyvät nopeasti, saattaa lisäpaikkoja ilmestyä, jotka täytetään varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomatkaa, että avecin on ilmoittauduttava erikseen.
 
Illalliskortti juhlaan maksaa 85 euroa (alkoholiton 75 euroa). Saatavilla on myös superuser-passi 110 euron hintaan, jolla varmistat erityiskohtelun koko juhlien ajaksi. Silliaamiainen maksaa lisäksi 15 euroa.
 
Pukukoodina toimii juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit.
 
Tervetuloa!

YMP-OTiT-Kesäpäivä 21.7.2018.

13.11.2018

Tänä vuonna pidetään YMP-OTiT-Kesäpäivä lauantaina 21.7., tuttuun tapaan Tuiran uimarannalla. YMPin saunaa aletaan työntää Linnanmaalta kello 11 alkaen, kaikki mukaan vain. Kun sauna on uimarannalla se sytytetään ja aletaan paistamaan TEKin tarjoamia makkaroita. Kiltojen viinimestarit tekevät viinejä päivää varten, niitä voi verrata sitten keskenään kumpi on parempaa. Muutakin kivaa kuten jäpskiexcu tapahtuu päivän mittaan. Sauna palautetaan Linnanmaalle päivän lopuksi ja työntämisessä auttaneet pääsevät vielä lopuksi sisätilasaunaan peseytymään. Sää on ollut koko alkukesän hyvä joten ei näy mitään syytä miksei se olisi Kesäpäivänäkin. Tule siis sinne nauttimaan virkistävästä päivästä ymppiläisten ja otitlaisten kanssa!

tl;dr:
Mikä? OTiTin ja YMPin perinteinen kesäpäivä
Mitä? YMPin sauna Tuiran uimarannalla, makkaraa ja kivaa yhdessäoloa
Milloin? Lauantaina 21.7., sauna lähtee Linnanmaalta kohti Tuiraa kello 11.
Miksi? Kesä on vain kerran vuodessa, jos silloinkaan, joten siitä kannattaa nauttia
OPM? OPMx2, pyyhe on varmasti hyödyllinen. Vettä kannattaa ottaa

 

Kauden päättäjäiset 11.5.

13.11.2018

Kansalaiset, medborgare!

On aika päättää mennyt kausi killan perinteisissä kauden päättäjäisissä, jotka tällä kertaa järjestetään perjantaina 11.5. klo 17:00 eteenpäin Syynimaan kerhohuoneella osoitteessa Tiedonkaari 6. Tapahtumassa pelataan PC-peliliigan finaali ja WormsCup, joten mukaan oman pullon lisäksi olisi suotavaa ottaa myös rehtiä (penkki)urheilumieltä. Sauna lämpeää klo 19-20, pyyhe mukaan jos sille tielle ja niille lauteille aikoo lähteä.

Eli TL;DR:

Mikä? Kauden päättäjäiset

Missä? Tiedonkaari 6, Syynimaan kerhohuone

Milloin? 11.5. kello 17:00 ->

Entä muuta? OPMx2, varo ettet juutu Syynimaan ikuiseen looppiin ja eksy pysyvästi


Ole siellä tai ole neliö.

Vuosikokous ja Wappuinfo 11.4.

13.11.2018

Hyvät kiltalaiset,

Tervetuloa Oulun Tietoteekkarit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen Teekkaritalolle (Kalervontie 7, Oulu) 11.4. klo 16:15 alkaen.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2016 tilinpäätöksen lisäksi tietosuojavastaavan toimihenkilöpaikan lisääminen, 25.5.2018 voimaanastuvan tietosuoja-asetuksen edellyttämänä. Kokouskutsun liitteenä on hallituksen esitys kyseisen toimihenkilöpaikan lisäämisestä.

Mitä: Vuosikokous
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 11.4. klo 16:15

*********

Wappu hiipi uhkaavasti aina vain lähemmäksi, ja alkaa oleen aika valmistautua. Siispä 11.4. klo 17 kokoonnumme teekkaritalolle yhdessä prosen fuksien kanssa Wappuinffoon ja fuksiseminaariin.

Fuksiseminaarissa keräämme palautetta kuluneesta vuodesta ja wappuinfossa jaamme tärkeää informaatiota wapun kulusta ja kuinka siitä selvitään. Infossa keräämme myös fuksipassit pois joten jos pisteitä vielä puuttuu, niin kipin kapin fuksiasiainministerille viestiä niin katsotaan mistä niitä saataisiin lisää. Joitain pisteitä voi saada vielä infon jälkeenkin ja näistä lisää itse tapahtumassa.

Tilaisuus on käytännössä pakollinen niille jotka haluavat uittoihin ja lakitukseen joten merkatkaa jo päivä kalenteriin. Mikäli ette pääse paikalle, ottakaa ajoissa yhteyttä fuksiasiainministeriin niin katsotaan jokin tapa korvata tilaisuus.


Mitä: Wappuinfo ja fuksiseminaari
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 11.4 klo 17:00

OTiTin hallitukseen algoritmijäseniä

13.11.2018

OTiTin hallitus on tänään päättänyt, että tuleviin hallituksiin on mahdollista valita myös algoritmeja.

"Koneoppiminen ja tekoäly alkavat olla siinä vaiheessa, että ne pystyvät käsittelemään dataa paljon tehokkaammin kuin ihmiset. Esimerkiksi sijoitusfirma Deep Knowledge Venturesin hallituksessa toimii algoritmi joka voi äänestää mihin sijoitetaan", hallitus kertoo tiedotteessaan. "Koko hallitusta tuskin voidaan heti vaihtaa koneisiin, mutta on päivänselvää, että jos esimerkiksi opetusministerialgoritmi hoitaa opiskelijoille noppia vähänkin tehokkaammin kuin ihminen, se kannattaa valita, ja kehittää vielä paremmaksi."

Kiltalaiset voivat kirjoittaa omia ehdokasalgoritmejaan ja esittää niitä virkoihin ensi vaalikokouksessa. Tarvittavat sääntömuutokset hoidetaan ennen sitä. Koska ihmisen korvaaminen algoritmilla vähentää tarvittavia resursseja kuten virkistysviikonlopun juomalastia ja on siis myös ympäristön kannalta hyvä asia, on päävastuu asiasta annettu killan ympäristövastaavalle. Lisätietoja haluavat voivat kysellä häneltä. Jotta hän muistaisi nopeammin mistä on kyse kannattaa referenssinä antaa tämän uutisen julkaisun päivämäärä.

Haalarimerkkien ompelua 22.3.

13.11.2018

Haalarit saapuivat tuossa pariviikkoa sitten ja niitä olettekin ahkerasti noutaneet, mutta paljaat haalarit ovat kuin 1 Gb:n näytönohjaimet. Varmaan jollekkin hyödyksi mutta nyt oikeesti. Siispä 22.3 klo 16:00 etiäppäin kiltahuoneella vietetään ompelu iltaa. Mukaan haalarit, ompelutarvikkeet ja jo kerätyt merkit, ja jos tarvii lisää niin killalta voi ostaa. Illan aikana tarjolla myös leffa viihdettä sekä poppareita.

After School/Test Reset Caio bileet 27.2.

13.11.2018

Tiistai, tuo toinen maanantai, se on epätoivoa täynnä. Tentit pyörii mielessä, vastaukset kysymyksiin ei niinkään. Mutta ei hätää, tähän kaikkeen on ratkaisu! Alkoholi.

Tule *tirsk* siis tiistaina Caioon pitämään huoli ettei tieto paina päässä liikaa ja unohda murheesi sekä kurssimateriaali iäksi. Lisätietoa virallisesta kasvoraamatun tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/992375190913028/

Mitä: Caio-bileet
Missä: Caiossa
Milloin: 27.2.2018 klo 18 alkaen
Miksi: Ei anneta tiedon painaa liikaa päässä

Viini- ja lauluilta 20.2.

13.11.2018


Viini- ja lauluilta on palannut suurempana kuin koskaan ennen!
Tänä vuona Optiemin, Prosessikillan ja Ympäristörakentajakillan lisäksi menossa mukana ovat Arkkitehtikilta, Tietoteekkarit ja Sähköinsinöörikilta. Tapahtuma järjestetään Teekkaritalolla tiistaina 20.2. klo 18 alkaen.

Tapahtumassa maistellaan ja arvioidaan herkullisia kotiviinejä sekä lauletaan ilostuttavia lauluja. Illan päätteeksi palkitaan parhaan viinin tehnyt viinimestari.

Sauna lämpeää illaksi eli muistakaa OPMx2.

Tapahtumassa on Lakkilupa klo 18-06.

Mitä: Viini- ja lauluilta
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 20.2.2018 klo 18 alkaen pääsee talolle, maistelu alkaa klo 20
Miksi: Viiniä, laulua ja mukavaa seuraa
Mitä päälle: Haalarit ja Teekkarilakki/Fuksilakki
Mitä mukaan: OPMx2


https://www.facebook.com/events/936134793222394/

Kiltahuonepäivystys 7.2.

13.11.2018

 

Jos SMTP:n tentti ei mennyt läpi tai haluat korottaa arvosanaasi, niin ensi keskiviikkona (7.2.) klo 10-12 kiltahuonepäivystyksessä on oiva mahdollisuus kertailla seuraavan päivän tenttiä varten itse Mestarin avustamana! 
 
Saavu siis kilttikselle ja vitonen SMTP:stä on taattu!(Ei arvosanatakuuta)
Mikäli tentti on jo hyvin arvosanoin suoritettu, niin varsinkin fukseilla on oiva tilaisuus tulla ostamaan haalarimerkkejä pian saapuviin haalareihin!

 

Sinimustat 23.1.

13.11.2018

Sinimustat tulee taas!

TST:n kolme kiltaa sinisine ja mustine haalareineen valtaavat Teekkaritalon yhteisen illanvietton merkeissä. Kaikki OTiTin, SIKin ja Blankon jäsenet ovat tervetulleita nauttimaan Talon saunasta, tanssilattiasta sekä höyryävästä paljusta.

Mitä: Sinimustat bileet
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7
Milloin: Tiistaina 23.1.2018 klo 18:00 alkaen
Ketä: OTiT, SIK, Blanko

...

Vuoden 2018 hallitus ja toimihenkilöt

13.11.2018

28.11. vaalikokouksessa valittiin ensi vuoden toimijat, ja ne olivat kutakuinkin näin:

 

Hallitus
Puheenjohtaja Niklas Riikonen
Rahastonhoitaja Topi Kurtelius
Sihteeri Elina Lassi
Kulttuuriministeri Janne Eskola
Fuksiasiainministeri Joonas Soudunsaari
Sosiaali- ja terveysministeri Jenna Onnela
Sisäministeri Rainer Laaksonen
Ulkoministeri Ville Valtanen
Tiedotusministeri Abazi Bekim
Opetusministeri Aleksi Lahti

Toimihenkilöt
Matriisi- ja viinivastaavat Tomi Nevalainen ja Markus Hirsimäki
Tietoliikenneministeriön toiminnanjohtaja Aleksi Seppänen
Operaattorit Atte Jauhiainen, Taru Järvelä, Tomi Lehto ja Julius Rintamäki
PC-vastaavat Abazi Bekim ja Juho Sipola
Stalkkeri Niklas Riikonen
Graafikot Elina Lassi, Rainer Laaksonen ja Heikki Kaarlela
878787-wastaawa Taru Järvelä
Urheiluvastaava Jätetään hallituksen 2018 päätettäväksi
Pelimanne Visa Seppänen
Kulttuurisihteeri Heikki Kaarlela
Sosiaali- ja terveysministeriön valmisteleva virkamies Elina Lassi
Pullon henki Arttu Pulkkinen
Fuksiasiainministeriön valmisteleva virkamies Arttu Pulkkinen
Opetusministeriön valmisteleva virkamies Jätetään hallituksen 2018 päätettäväksi
KV-vastaava Elina Lassi
Seppä Joonas Soudunsaari
Alumnivastaava Visa Seppänen
Ympäristövastaava Heikki Kaarlela
Gallerian täydentävä virkamies Julius Rintamäki
Kummitus Uula Ranta
Tiski-Kurre Julius Rintamäki
Vuosijuhlaneuvos Uula Ranta
Lisäksi useita toimittajia ja sosiaalityöntekijöitä

 

Vaalikokous 28.11., Pikkujoulut 1.12.

13.11.2018

Tervetuloa Oulun Tietoteekkarit ry:n sääntömääräiseen vaalikokoukseen, joka järjestetään tiistaina 28.11.2017 kello 14.15 yliopiston salissa PR105. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään vuoden 2016 toiminnantarkastus, sekä hallituksen esitys kunniajäsenten kutsumisesta.

Hallituksen esitykset löytää killan ilmoitustaululta tai sähköpostista.

 

Mutta ei tässä vielä kaikki!

Joulu lähestyy ja pikkujoulukausi kolkuttelee jo ovella. Jo perinteeksi muodostuneet OLTOn ja OTiTin pikkujoulut ovat tänä vuonna 1.12. klo 18 alkaen. Mukana on tietysti myös aito ja alkuperäinen Joulupukki jakamassa lahjuksiaan. Jos siis haluat saada lahjan, tuothan myös oman lahjan (n. 5 e). Pukki saapuu klo 20, joten muista saapua ajoissa paikalle! Mukaan tarvitset joulumieltä ja halutessasi OPMx2 sekä tonttulakki. Tapahtumapaikalla myös myydään pientä suun kostuketta, joten kannattaa varata käteistä mukaan. Lisäksi ohjelmassa on myös pientä kisailua sekä OTiTin lauluesitys!

Tapahtuman tarkemman aikataulun löydät FB-tapahtumasta, johon löydät linkin alhaalta!

Saapukaahan siis sankoin joukoin juhlimaan kanssamme joulun tuloa!

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1946810698873709/

Kiltahuoneen kulkuoikeuksia haettava uudestaan

13.11.2018

Kiltahuoneen kulkuoikeudet muuttuvat jotta saadaan parempi systeemi entisen tilalle. Kaikilta tullaan poistamaan oikeudet kiltahuoneelle 30.11.2017. Mikäli haluat vieläkin tulla kiltahuoneelle sen yleisten aukioloaikojen (8-17) ulkopuolella käyttämällä pilkkiä (uusia pilkkejä ei muuten enää myönnetä) tai 24/7-korttia, täytä hakemus allaolevasta linkistä. Nyt ja tulevaisuudessa oikeuksia haetaan tällä hakemuksella. Killan hallitus käsittelee hakemukset hallituksen kokouksessa, ja myöntää hyväksytyille oikeudet. Tällä nettisivulla voit hakea oikeuksia www.otit.fi/247 . Jos tulee kysyttävää laita viestiä killan sisäministerille (sähköposti sisaministeri(at)otit.fi, irkissä juomasa)

SAME IN ENGLISH

Guild room access is changing now. Old accesses to the guild room will be removed from everyone as of 30.11.2017. The names of everyone who has filled in the application and has been approved by the guild's board will be sent to the info desk to get the access to the guild room. With this access you can use the guild room at any hour as long as you follow the rules of the guild room. This is the site for the application www.otit.fi/247/eng . If you have any questions contact the sisäministeri of the guild (e-mail sisaministeri(at)otit.fi).

 

Kähmintätilaisuus 13.11.

13.11.2018

Tervetuloa kuulemaan kaikki olennainen killan toimihenkilö- ja hallituspesteistä, maanantaina 13.11. klo 16.15 kiltahuoneella. Tehtävät käydään läpi kiltiksellä, jonka jälkeen saunomis- ja illanviettohalukkaat voivat siirtyä Yliopistokatu 40:n saunatilaan juttelemaan tarkemmin kyseisistä hommista. Paikalla on totta kai vanhoja tekijöitä kertomassa omista tehtävistään. Liitteenä alustava hallituksen esitys toimihenkilö- ja hallitustehtäviksi ensi vuodelle. (pidätetään oikeus muutoksiin ennen vaalikokousta)

Muistutuksena myös vielä että killan vaalikokous pidetään 28.11. klo 14.15 salissa PR105.

PikkuWappu 2.11., ARK-OTiT-lanit 3-5.11. ja Accenture Parempi kuin > sitsit 9.11.

13.11.2018

 

Seuraavien viikkojen aikana tapahtuu vaikka miten paljon kaikkea, ensimmäisenä niistä PikkuWappu!

PikkuWappu tarjoaa avun Wapun kaipuuseen ilman, että sitä viettäessä kuluu kaksi viikkoa tehokasta aikaa. Kokonaisvaltaisen Wappuelämyksen tapaan kyseessä eivät ole pelkät bileet, vaan pikkuwappuilijoita odottaa internet-teemainen suunnistus. Lisäjännitystä iltaan tarjoaa varapuheenjohtaja-kisat, joissa Teekkarikiltojen varapuheenjohtajat ottavat mittaa toisistaan ja katsovat, kuka tuleekaan ensimmäiseksi.

Tapahtuma starttaa kello 18:00 1Barista, josta alkaa rastikilpailu. Rastikilpailun jälkeen kello 22:00 siirrytään 45 Specialin puolelle, jossa luvassa varapuheenjohtajakisat sekä Pepejen metsästystä. Löydä rare Pepe niin saat palkinnon!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/121381595198658

Lisätietoa tapahtumasta: http://www.pikkuwappu.fi/

____________________________________________________

Sitten heti perään ARK-OTiT-lanit! Arkkarit ovat valmiita lanittamaan meidän kanssamme kokonaisen viikonlopun Arkkaritalolla. Meille on varattu 10 paikkaa ja hintaa yhdellä sellaisella on 5 euroa eli ei siis mitään viikonlopun lanituksesta. Ilmo on auki osoitteessa http://www.otit.fi/arklanit/ ja arkkarit ovat tehneet Facebook-tapahtuman https://www.facebook.com/events/489347851431189.

____________________________________________________

Seuraavalla viikolla sitten Accenturen Parempi kuin > sitsit! Accenture kutsuu Optiemin, Blankon sekä OTiTin opiskelijat sitsaamaan torstaina 9.11.2017 Teekkaritalolle. Sitsien alussa luvassa rentoa yhdessäoloa ja uuden oppimista Accenturen konsulttien opastuksella. Tapahtuma on suunnattu toisen vuoden opiskelijoista ylöspäin.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 23.10 klo 12:00 alkaen osoitteessahttp://www.otit.fi/ilmo/sitsit

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/364838810608286

 

Kauden korkkajaiset 29.9., Kiltahuonekierros ja Citytour 4.10.

13.11.2018

Seuraavien kahden viikon sisään voi tulla useampaankin tapahtumaan, tässä niistä perusinfot, täydennetään myöhemmin.

Kauden korkkajaiset järjestetään Apinatalon kerhohuoneella Tellervontie 2A:ssa perjantaina 29.9. kello 17 alkaen. Mahdollisuus saunoa ja hengailla rennon chillailevasti kiltalaisten kanssa, oma pyyhe ja pullo mukaan. Perinteinen Tuppicup pelataan myös, siihenkin voi osallistua.

 

Sitten 4.10. pidetään päivällä Kiltahuonekierros, jossa on mahdollisuus kiertää yliopistolla olevia kiltahuoneita joko pienryhmissä tai omin päin, kysellä mitä missäkin opiskellaan tai tehdään ja ostaa haalarimerkkejä.

Kierroksia kierretään kahdessa aallossa alkaen klo 10.15 ja 13.00. Pääasiassa ryhmät lähtevät liikkeelle oman killan kiltahuoneelta noina aikoin, pois lukien killoilla joilla on enemmän kuin kaksi ryhmää päivän aikana. OTiTin kiltahuoneelta lähtee kaksi ryhmää kello 10:15 ja toiset kaksi kello 13:00.

Mikäli killallasi ei ole omaa ryhmää kierroksella, voit liittyä yhteen "Häröpallo"-ryhmistä, joilla on lähtö Koneen kiltahuoneelta 10.19 ja 13.04.

Tarkat ryhmäkohtaiset lähtöpaikat ja -ajat sekä kartta ja reittiohjeet löytyvät täältä: https://goo.gl/TF9qcr

Tapahtumassa on lakkilupa klo 10 alkaen, ja jatkuu yöhön asti CityTourin myötä, jossa
kierretään keskustassa pystäreitä, seuraavalla aikataululla:

18-19 Leskinen
19-20 Graali
20-21 Kuluma
21-22 Jumpru

22- Kaarlenhovi, jossa jatkot. Lippuja jatkoille myydään vihreillä naulakoilla klo 11-14 3.-4.10, hintaan 3€. Ovelta liput sitten 5€.

Killan ylimääräinen kokous

13.11.2018

Torstaina 21.9. kello 16:15 alkaen kiltahuoneella pidetään killan ylimääräinen kokous. Kokouksessa on tarkoitus valita uusi sisäministeri loppuvuodeksi ja vahvistaa vuosikokouksessa hyväksytty sääntömuutos.

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä