Uutisarkisto

Tervetuloa uudet fuksit!

18.11.2017

Perjantaina 1.9.2017 saapuvat uudet tietotekniikan opiskelijat. Oulun Tietoteekkarit ry haluaa toivottaa heidän tulemisensa terveeksi. Kaikkihan lähtee käyntiin pienryhmiin jakamisesta, mikä tapahtuu tuona päivänä kello 10 salissa TS101. Jaa missä? Yliopiston kartta ja hiukan suunnistusinfoa löytyy fukseille kootusta tietopaketista tästä linkistä. Siellä on myös muita ensimmäisten päivien paikkoja ja aikoja.

Kannattaa myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin sekä ehkä jo valmiiksi irkkioppaaseen. Sen käytöstä tullaan pitämään yhteinen koulutus ensimmäisen viikon sisällä. 

Sivuja kannattaa muutenkin tökkiä kunnolla nyt kun tänne kerta on tullut. Täältä löytyy esimerkiksi tietoa killan hallituksesta (titteleitä tökkimällä saa lisäinfoa mitä kukakin tekee), kiltahuoneesta, proista ja hei, meillä on oma lehtikin, Terminaali, tuo Pahkasian ja Kevätpörriäisen perinnöttömäksi tehty henkinen jälkeläinen, jota voi lukea netissä.
Oikein kivoja opiskeluvuosia itse kullekin!

Seuraava info kiinnostaa varmasti palaaviakin kiltalaisia: Akateemisia alkajaisia, jotka ovat keskustassa 4.9. pidettävät kaikille opiskelijoille tarkoitetut bileet, etkoillaan meidän killan toimesta yliopiston lähellä olevan Yliopistokatu 42:n grillikatoksella. Siellä siis alkuillasta makkaraa ja täysin rentoa yhdessäoloa. Tilaisuus on tarkoitettu sekä fukseille että Tietoteekkareille, jotta nämä näkisivät toisiaan mahdollisimman heti.

Killan frisbeer-turnaus 5.8.

18.11.2017

OTiT järjestää frisbeerturnauksen lauantaina 5.8.2017 klo 12 alkaen. 

Turnaukseen täytyy ilmoittautua etukäteen killan urheiluvastaavalle joko irkissä tai sähköpostilla. Ilmotessa on kerrottava joukkueen nimi, pelaajat ja pelialuetoive. Pelialueina ovat yleensä olleet Linnanmaa ja Ainolanpuisto, joten valitkaa niistä toinen. Pelialue jonne tullaan kerrotaan sitten likempänä.

Joukkueessa kuuluu olla 3 pelaajaa killasta. Jos ei meinaa löytyä porukkaa joukkueeseen tai haluaa kysellä tarviiko jokin joukkue täydennystä, voitte käydä kysymässä esimerkiksi irkistä kanavalta #frisbeer.

Tavoitteena on saada 2, 3, 4 tai 8 joukkuetta, jotta saataisiin reilu turnaus. Koska pelejä ei voida pelata kovin monta sen luonteen takia, jätetään valitettavasti viimeisenä ilmoittautuneet joukkueet ulkopuolelle. Mennään tietenkin suurimmalla mahdollisella joukkeiden määrällä. Tästä syystä kannattaa siis ilmoittautua pikimmiten, jotta pääsee varmasti pelaamaan.

Voittajat palkitaan, ja toivotaan että sää olisi lauantaina suosiollinen.

YMP-OTiT Kesäpäivä 15.7.

18.11.2017

 

Kysymys: Onko Suomessa kesä?
Tehdään Tuiranrantaan pesä
Puolessavälissä heinäkuuta
Poltetaan kiukaan pesässä puuta
Nautitaan makkarasta, ja kelistä kanssa
(Oli se nyt sitten millainen tahansa)
Rannalla mukana YMP ja OTiT
Voit siellä nauttia viinishotit
Sauna lähtee Linnanmaalta yhdeltätoista
Tule mukaan vetämään, se on aikamoista
Takaisin lähdetään kuuden main
Mutta päivä ei pääty siihen lain
Työntämisessä auttajille iltana tänä
Yokin sauna on vielä lämpimänä
Ota mukaan vesipullo täysi
On päivä silloin ysi/ysi

kv;dr (kulttuurinvihaaja;didn't read):
Mikä? OTiTin ja YMPin perinteinen kesäpäivä
Mitä? YMPin sauna Tuiran uimarannalla, TEKin tarjoamaa makkaraa ja kivaa yhdessäoloa
Milloin? Lauantaina 15.7.2017, sauna lähtee Linnanmaalta kohti Tuiraa kello 11.
Yokin sauna, mitä? Kyllä, lähdetään takaisin Tuirasta noin kuudelta ja saunan takaisintyöntämisessä auttavat pääsevät Linnanmaalla vielä YOK40:n saunaan.
OPM? OPMx2, pyyhe on varmasti hyödyllinen. Vettä kannattaa ottaa muiden juomien lisäksi, varsinkin saunaa liikutellessa tulee jano


tl;dr:
15.7. Tuiran uimaranta, YMPin sauna, makkaraa, viiniä tarjolla molempien kiltojen viinimestareilta, kesäinen keli, illalla sauna YOK40:ssa, OPMx2.


Linkki Facebookissa olevaan tapahtumaan, käy tykkäämässä meistä tai jotain: https://www.facebook.com/events/1469064893168421/

 

Sperminaali on tullut

18.11.2017

Oletko tuntenut itsesi viime aikoina virikkeettömäksi? Pitäisikö sinun tehdä hommia kun Wappukin on niin lähellä mutta etsit kuumeisesti jotain millä prokrastinoida? Ei hätää! Kiltamme korkeakulttuuritoimikunta on kuullut huutosi ja julkaissut uusimman numeron kiltalehdestämme Terminaalista! Täydellistä luettavaa juuri niille päivän pienille kultaisille hetkille kun pitäisi tehdä hommia mutta ei vaan oikein nappaa.

Uusin lehti on perinteinen Wappuspesiaali, jossa ei kyllä ole Wapusta paljon enempää asiaa kuin muissakaan numeroissa, mutta kun se ilmestyy näin lähellä Wappua se voi olla meidän oma Wappulehti. Se on luettavissa täältä. Paperinen versio ilmestyy kiltahuoneelle heti kun se on painettu.

Huvittaisiko olla itse mukana seuraavaa tai seuraavia lehtiä tekemässä? Terminaaliin voi kirjoittaa käytännössä kuka vain, minuun vain yhteyttä jos haluaa kättenjälkiään tuleviin lehtiin. Seuraava ilmestyy samoihin aikoihin kuin syksyn fuksitkin.

Wappuinfo, vuosikokous ja fuksiseminaari Teekkaritalolla 12.4.

18.11.2017

Wappu tulee!!!

Mutta Teekkariwapusta olisi myös kiva tietää jotakin etukäteen. Siksi kilta järjestää fukseille Wappuinfon, jossa OTYn hallitus tulee esittelemään Wapun ohjelman ja kertomaan fuksivuoden loppusuoran tärkeimmistä tapahtumista; fuksikisoista, uitoista ja lakituksesta. Wappuinfoon osallistuminen on pakollista, jos tahtoo osallistua uittoihin ja saada Teekkarilakin Wappuna. Mikäli paikalle ei pääse pakottavasta syystä, voi silloin käydä myös jonkun toisen Teekkarikillan infossa. Wappuinfossa myös kerätään fuksipassit pois.

Ennen Wappuinfoa pidetään killan vuosikokous, jossa käsitellään viime vuoden toimintakertomus ja (toivottavasti) myönnetään vastuuvapaus edellisvuoden hallitukselle. Vuosikokous ei ole fukseille pakollinen, mutta kokousta voi toki tulla seuraamaan.

Vuosikokouksen jälkeen pidetään fuksiseminaari, jossa fuksit voivat antaa palautetta killan tapahtumista, pienryhmäohjauksesta ja opetuksesta. Palautetta käytetään killan toiminnan kehittämiseen.

Koska fuksiseminaarin yhteydessä kerätään fuksipassit, kannattaa tässä kohtaa varmistaa, että omassa passissa on varmasti riittävästi pisteitä (kategoriat 1-8, jokaisessa väh. 4 pistettä, yht. 32p). Jos pisteitä vielä puuttuu, niin ottakaa yhteyttä työvoimaministeriin, niin keksitään puuttuvat pisteet jostakin. Fuksipisteitä voi vielä kerätä passien palauttamisen jälkeenkin; lähettäkää minulle sähköpostilla suoritettu kohta, siitä saadut pisteet ja todisteet suorituksesta (esimerkiksi pisteenanto-oikeudellisen henkilön todistus työvoimana olosta). Kiltahuoneella on myös laatikko, jonne mattimyöhäiset voivat palauttaa fuksipassin ASAP.

Wappuinfon Wapputunnelman takaa killan wappusima ja munkit, joita on tarjolla tapahtuman ajan.


Aikataulu:

16:15 Vuosikokous
17:30 Fuksiseminaarin aloitus
17:40 1. rasti
17:55 2. rasti
18:10 3. rasti
18:25 4. rasti
18:40 Tauko
18:50 Kooste seminaarista
19:00 Wappuinfo
19:00 OTY
20:00 WesiBussiComitea
20:15 Rattoradio
20:30 TEK

Seminaarin rastit:
Fuksitoiminta & PRO-ohjaus
Opetus
Killan tapahtumat & kulttuuri
Tiedotus & yleinen avautumisrasti

OTiT rakentaa muurin itsensä ympärille

18.11.2017

Oulun Tietoteekkareiden hallitus päätti eilen kokouksessaan muissa esilletulevissa asioissa, että nykyinen meno on hälyttävä. Fuksit eivät pysy kiltahuoneella ja Linnanmaalle on koko ajan muuttamassa enemmän ja enemmän hämäräperäisiä opintoaloja. Näin ei voi jatkua.

OTiT siis aikoo käpertyä itseensä ja rakentaa muurin kiltahuoneen ympärille. Tällä hetkellä suunnitelmaa viivästyttää vain se, ettei kiltiksellä ole tarpeeksi syötävää. Heti kun tämä on korjattu voidaan muurin pykääminen aloittaa.

Mistä tähän saadaan rahat näin TiTeenien taistojen ja vuosijuhlien välissä? Kysyimme asiaa killan rahastonhoitajalta, joka vastasi että "Sinne ne menee piiloon muun toiminnan alle." Muurin suunnitelmat saadaan todennäköisesti halvalla Arkkitehtikillalta, he kun rakensivat ensi töikseen Linnanmaalle muutettuaan muurin yleiselle kulkureitille lumenveistokisoissa, joten kiinnostusta varmasti löytyy.

Mikäli haluat auttaa muurin rakentamisessa tai sinulla on jotain typerää nillitettävää tästä hienosta ideasta, ota yhteys killan varapuheenjohtajaan windanceen.

Fragment-lanit 31.3.-2.4.

18.11.2017

Blanko ja OTiT järjestävät jälleen perinteiset viikonlopun kestävät Fragment lanit Oulun yliopistolla 31.3. 18:00 - 2.4. 10:00. Tapahtuma on tuttuun tapaan avoin niin yliopistossa opiskeleville kuin esimerkiksi ANK:n puolella oleville kavereille. Kompotoiveita otetaan Facebookin eventissä vastaan, ja tarvittaessa vielä tapahtuman aikanakin voidaan jotain järjestää. Tule siis mukaan ainakin kyseisen viikonlopun kovimpaan lanimättöön pelaamaan tuttuja naamoja vastaan hymyssä suin, mutta tosissaan!

Nyt jos koskaan kannattaa ilmottautua, sillä tänä vuonna mukana menossa on eSports-seura Hercules eSports, eli jos olet kiinnostunut eSportsista, ei tätä tapahtumaa kannata missata. Saattaapa olla että heidän kauttaan saamme entistä hienompia palkintojakin compoihin. Heidät löydät Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/herculesesports/


Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta http://www.otit.fi/fragment-ilmo/

Mitä: Fragment 2017 -lanparty
Missä: Oulun yliopistolla IT113 salissa
Milloin: 31.3. 18:00 - 2.4. 10:00
Paljonko: 3e, sisältää kahvit koko tapahtuman ajan!

Tulevaisuuden osaajat -yritysseminaari 27.3.

18.11.2017

Ensi maanantaina on mahdollisuus päästä kuuntelemaan erilaisia uratarinoita sekä seuraamaan paneelikeskustelua, jossa teemana on tulevaisuuden osaajat ICT-alalla. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta, Tekniikan Akateemiset TEK sekä opiskelijoiden ainejärjestöt SIK, OTiT sekä Blanko. Päivätilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa vapaamuotoista keskustelua ja verkostoitumista tulemalla Teekkaritalolle klo. 18.00 eteenpäin. Iltatilaisuudessa on saatavilla TEK:n tarjoamana pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa http://www.otit.fi/tulevaisuuden-osaajat/

Päivän alustava ohjelma:

 • 12:00 Tilaisuuden avaus
 • 12:05 Oman osaamisen esille tuonti, Studentwork
 • Yrityspuheenvuorot I
  • 12:30 OP
  • 12:50 ABB
  • 13:10 Elektrobit Automotive
 • 13:30-14:00 Kahvitauko
 • Yrityspuheenvuorot II
  • 14:00 Futurice
  • 14:20 MediaTek
  • 14:40 Siili Solutions
 • 15:05-16:30 Paneelikeskustelu
  • ABB
  • MediaTek
  • Siili Solutions
  • Reaktor
  • Solita
 • 18:00 Teekkaritalo

 

Humanöörisitsit punaisella matolla

18.11.2017

Communica, OTiT ja Oulun Arkkitehtikilta järjestävät yhteissitsit torstaina 30.3. Walhallassa. Sitsien aikana pääsemme tutustumaan kiltojen erilaisiin sitsikulttuureihin kolmen seremoniamestarin voimin. Hyvää ruokaa ja etenkin juomaa on tarjolla, ja ilta kuluu mukavan seuran ja hyvän ohjelman parissa.

Iltaan osallistuvat arvovieraat, kuten juuri sinä, pääsevät tulemaan ykkösissä, sillä illan pukukoodi on tumma puku. Teemaa voi hyödyntää myös luovasti. Illan pukuloisto tulee olemaan kerrassaan loistokasta!

Itse sitsien jälkeen kannattaa jäädä jatkoille, sillä palju lämpenee ja sauna on kuuma. Muista varustautua OPMx2.

Ilmoittautuminen illan upealle juhlalle aukeaa torstaina 16.3. kello 12.00. Kustakin killasta pääsee mukaan 30 nopeinta, joten ole valmiina ilmoittautumaan. Näitä sitsejä et halua missata!

Ilmoittautuminen löytyy täältä: http://www.otit.fi/sitsi-ilmo/

MITÄ? Kolmen killan yhteissitsit teemalla ”Red carpet”
MISSÄ? Walhallassa, Jaalakuja 1
MILLOIN? Torstaina 30.3. klo 18:00 alkaen
MITÄ PÄÄLLE? Tumma puku, teemaan sopiva asustus
MITÄ MAKSAA? Alkoholillinen 18€ / Alkoholiton 15€

TiTeenien taistot Oulussa 17.3.-19.3.

18.11.2017

 

Oulupa spoilaa eli suomeksi pilaa nyt mitä ensi viikolla tapahtuu.

Nimittäin TiTeenien Taistot!

Jaa mitkä? No niissä Suomen jokaisesta Tietoteekkarikaupungista saapuu iskujoukko yhteen paikkaan mittelemään voimiaan keskenään. Tänä vuonna nämä perinteiset taistot järjestetään Oulussa, alkaen perjantaista 17.3. ja loppuen sunnuntaiaamuun 19.3.

Ulkopaikkakuntalaiset tulevat perjantai-iltana, jolloin Teekkaritalolla pidetään sodanjulistussitsit. Koska istumapaikkoja tähän tilaisuuteen on rajallinen määrä, tuolittomat voivat mennä Caio 2.0:aan pitämään kivaa sillä aikaa. Jatkot ovat sitten sitsien loputtua ja sodan julistuttua Teekkaritalolla.

Lauantai on varsinainen kisapäivä, silloin eri lajeja pidetään sekä kyykkästadionin läheisyydessä että Teekkaritalolla.

Oulun Tietoteekkarit ry:n jäsenet ovat tervetulleita edustamaan Oulua näissä lajeissa sekä pitämään muutenkin hauskaa. Järjestelyissäkin voi ja kannattaa olla mukana, vähintään päivätyön verran hommissa olleet saavat kutsun myöhemmin keväällä järjestettävään Titeeni-karonkkaan eli kiitosiltamaan, jossa järjestäjät saavat palkkion tekemästään työstä. Näistä kannattaa kysyä lisätietoa killan työvoimaministeriltä.

Kisoja varten on myös tehty intuitiiviset nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta titeen.it

Eiköhän tehdä parhaamme ja katsota mihin se riittää!

 

Opetuksenkehittämisseminaari 4.4., ilmo aukeaa 4.3.

18.11.2017

Jokavuotinen tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijoiden järjestämä opetuksenkehittämisseminaari pidetään 4.4. Teekkaritalolla klo. 16:30 alkaen. Seminaarissa keskustellaan ajankohtaisista opetukseen liittyvistä asioista pienemmissä ryhmissä, joiden tulokset sitten koostetaan yhteen.

Opetuksenkehittämisseminaariin osallistuu tieto- ja sähkötekniikan sekä tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoita ja opettajia, kuin myös muuta henkilökuntaa. Tilaisuudessa pääsetkin antamaan palautetta opetuksen laadusta niin hyvässä kuin pahassa, ja vieläpä suoraan opetuksen vastuuhenkilöille.

Virallisen seminaariosuuden jälkeen on hyvästä menosta tunnetut proffasitsit, joihin kaikilla seminaariin ilmoittautuneilla on vapaa ja ilmainen pääsy. Sitsejä ei siis missään nimessä kannata missata. Kannattaa olla valmiina ilmoittautumisen alkaessa, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Ilmoittautuminen aukeaa hyvin pian, eli jo 3.3.2016 klo 13:37 osoitteessa http://www.otit.fi/oks-ilmo

 

 

Laskiaissauna laskiaisena saunassa

18.11.2017

Pian se tulee taas, nimittäin laskiainen! Ja mikä olisikaan parempaa kuin parannella laskiaismäen traumoja ja paleltumia saunomalla hyvässä seurassa? OTiT järjestää laskiaissaunan, jossa ei tarvitse olla hiljaa, kyllä vuosi menee miten se menee joka tapauksessa. Saunomispaikkana toimii Puusepänkadun saunatila, joka yllättäen sijaitsee osoitteessa Puusepänkatu 4. Ilta aloitetaan kello 18. OPM+OPM. Facebook-eventti löytyy tästä

KotiMaanPitkä tulee! Ilmoittautuminen aukeaa 17.2.

18.11.2017

KMP eli KotiMaanPitkä-excu on pian taas täällä. Matkamme alkaa torstaina 23.3.2017 ja palaamme Ouluun sunnuntaina 26.3.2017.

Tänä vuonna KMP:ssä tullaan ihan ulkomailla asti! Torstaina 23.3. klo 6.45 bussimme aloittaa matkansa Oulusta yliopiston pihalta kohti Vaasaa, jossa pysähdymme yritysvierailulle ABB:lle. Siitä jatkamme matkaa kohti Turkua, jossa laskemme vesille ja vietämme yön laivalla. Perjantain ja lauantain vietämme Tukholmassa, käyden myös yritysvierailuilla. Lauantai-iltana nousemme bilelaivaan kohti Turkua, jossa vietämme yömme. Sunnuntaina laskemme maihin Turussa ja suuntaamme bussin takaisin kohti Oulua.

Ilmo aukeaa 17.2.2017 klo 13:37 osoitteessa http://www.otit.fi/kmp-ilmo/

Killan kyykkäturnaus 4.2., voittaja WPJ

18.11.2017

Ensi lauantaiksi on luvattu pikkupakkasta, pilvipoutaa ja heikkoa tuulta, eli kannattaa lähteä ennen puoltapäivää heittämään vähän karttua kyykkiin. Killan kyykkäturnaus pelataan kello 12 alkaen. Pelipaikkana toimii sopiva parkkipaikka kyykkäkentän läheisyydessä, sinne lähdetään kyykkäkentältä kello 12. Finaalipelejä varten tullaan lopuksi kyykkäkentälle mikäli siellä ei ole varauksia.

Joukkueiden ilmoittautuminen tehdään urheiluvastaavalle lauantaihin kello 11:50 mennessä.

TURNAUKSEN TULOKSET:

Pronssi: Kuha ei oo hauki

Hopea: Ossaajat junior

Kulta:

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-( WPJ )-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

Hallituspäivystykset uudistuvat: Lautapelien peluuta kiltiksellä 17.1.

18.11.2017

Vuonna 2017 tullaan säännöllisin väliajoin järjestämään kiltahuoneaktiviteetteja, joihin hallitus keksii vaihtelevaa ohjelmaa. Tapahtumia järjestetään noin kahden viikon välein, tarkoista ajankohdista tiedotetaan etukäteen eri kanavien kautta. Tapahtumat korvaavat viikottaiset hallituspäivystykset; siispä hallituslaisia on näinä aikoina tavoitettavissa mikäli haluat esimerkiksi ostaa haalarimerkkejä. Kysymykset, ehdotukset ohjelmasta tai ajankohdasta sekä muu palaute on tervetullutta.
 
Ensimmäinen aktiviteetti järjestetään tiistaina 17.1. kello 14-16, jolloin tullaan pelaamaan lautapelejä. Kilta tarjoaa ainakin poppareita ja kahvia kaikille osallistujille. Tuokaa mielellänne mukana omia pelejä joita haluaisitte pelata, koska kiltiksen valikoima on rajoitettu. Tässä on hyvä tilaisuus viettää rauhallisia etkojen etkoja ennen illan Sinimustia.
 
Kaikki kiltalaiset ovat lämpimästi tervetulleita, ja saa tulla kaverinkin kanssa!

Sinimustat Teekkaritalolla 17.1.

18.11.2017

Jälleen kerran TST:n kolme kiltaa sinisine ja mustine haalareineen valtaavat Teekkaritalon alkukevään yhteiseen illanviettoon. Kaikki OTiTin, SIKin sekä Blankon jäsenet ovat tervetulleita nauttimaan Talon saunasta, tanssilattiasta sekä muusta enemmän tai vähemmän yllätyksellisestä ohjelmasta. Kannattaa tulla.

Tapahtumapaikkana on siis Teekkaritalo, (Kalervontie 7), aikana tiistai 17.1. kello 18 alkaen, ja paljuna palju.

Pikkujoulut 14.12., Beer Pongia Caiossa 16.12.

18.11.2017

 

Vuosi lähenee loppuaan ja joulu tulee jo ovelle. OTiT on järjestämässä vuoden lopussa vielä kahta tapahtumaa, keskiviikkona 14. pikkujouluja Talolla ja perjantaina 16. päivä Beer Pong -turnausta Caiossa.

 

Tule viettämään OTiTin ja OLTOn yhteisiä pikkujouluja Teekkaritalolle 14.12. klo 18 alkaen. Tarjolla on glögiä ja torttuja!

Paikalle saapuu itse Joulupukki! Mikäli haluat Pukin muistavan sinua paketilla, tuo mukanasi noin 5 euron arvoinen lahja.

Lisäksi luvassa on muuta mahtavaa ohjelmaa ja sauna lämpiää tuttuun tapaan, joten OPM*2.

https://www.facebook.com/events/935782506552216/

 

OTiT ja Deer Pong järjestävät yhdessä Beer Pong -turnauksen ja bileet
Caiossa (Sammonkatu 10) pe 16.12. klo 22 alkaen!

Turnauksesta:
-2 pelaajaa tiimissä
-Osallistumismaksu 10e/tiimi ennakkoilmottautuneille ja 12e paikan päältä
-Ilmottautuminen tapahtuu lähettämällä tiimisi nimi Facebookissa
yksityisviestillä Caio Oulu:lle
-Facebook-ilmottautuminen päättyy pe 16.12. klo 19:00

Sisään pääsee narikan hinnalla (2e) ja opiskelijahinnat ovat voimassa
koko illan ajan!

Eventti: https://www.facebook.com/events/1132981543485048/ 
Ilmottautuminen: https://www.facebook.com/CaioOulu/ 

 

 

Ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt valittu

18.11.2017

Hallitus lähtee vaihtoon vuodenvaihteessa, ja vaalikokouksessa 7.12.2016 paitsi valittiin jatkajat heidän tehtäviinsä myös rukattiin hiukan toimenkuvia. Ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt näyttävät täsmälleen tältä:

Hallitus 2017

Puheenjohtaja: Uula Ranta
Rahastonhoitaja: Christian Lilja
Sihteeri: Taru Järvelä
Kulttuuriministeri: Visa Seppänen
Ulkoministeri: Juho Sipola
Työvoimaministeri: Niklas Riikonen
Sisäministeri: Siiri Sikkilä
Sosiaali- ja terveysministeri: Eetu Haapamäki
Tiedotusministeri: Heikki Kaarlela
Opetusministeri: Atte Jauhiainen


Toimihenkilöt 2017

Matriisi- ja viinivastaavat: Jätetään vuoden 2017 hallituksen valittaviksi
Operaattorit: Aleksi Lahti, Aleksi Seppänen, Arttu Pulkkinen, Dan Ackers ja Pekka Nyrönen
PC-vastaavat: Niklas Riikonen ja Joonas Valkama
Graafikot: Taru Järvelä, Atte Jauhiainen, Rainer Laaksonen
Vanhempi KTV-analyytikko: Zacharias Hellberg
vvvvvv-wastaawa: Aleksi Seppänen
Urheiluvastaava: Samuli Körkkö
Peliromani: Eero Huhtelin
Kulttuurisihteeri: Janne Eskola
Sosiaali- ja terveyssihteeri: Juho Sipola
Pulloilohenkilö: Arttu Pulkkinen
Työvoimaministeriön valmisteleva virkamies: Joonas Soudunsaari
Opetusministeriön valmisteleva virkamies: Ville Karsikko
KV-vastaava: Jätetään vuoden 2017 hallituksen valittavaksi
Toimittajat: Atte Jauhiainen, Eetu Haapamäki, Topi Kurtelius
Töi_joku_muu: Joonas Soudunsaari
Alumnivastaava: Tapani Himanka
Ympäristövastaava: Atte Jauhiainen
Gallerian täydentävä virkamies: Julius Rintamäki
Kummitus: Zacharias Hellberg
Tiski-Kurre: Jätetään vuoden 2017 hallituksen valittavaksi
Sotaloordi: Zacharias Hellberg

 

Vaalikokous 7.12.

18.11.2017

Aika on tullut ja vuosi lähenee loppuaan, joten täytyy pedata ensi vuosi kunnolla. Se tehdään killan vaalikokouksessa keskiviikkona 7.12. kello 15:15 alkaen salissa IT116. Tilaisuudessa käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, hallituksen ja toimihenkilöiden toimenkuvat sekä valitaan henkilöt näihin tehtäviin. Kokouskutsu on killan ilmoitustaululla ja hallituksen pohjaesityksiä on toimitettu jäsenistölle sähköpostilla, joten ei kun vain tulkaa paikalle ja kirjoitelkaa numeroita pieniin paperilappuihin. Äänestämällä vaikutat hyvin vahvasti siihen miltä killan toiminta näyttää ensi vuonna.

OTiT menestyi laulumaratonissa

18.11.2017

17.11. OTY:n laulumaratonin aikana pidetyssä sanoituskilpailussa Oulun Tietoteekkarit tuli menestyksekkäästi neljä kertaa palkintopallille. Joukkue voitti kolme sarjaa, yleisen sarjan laululla "Puna-armeijan vapaapäivä", TEK-sarjan laululla "Työnhakua En Kaipaa" sekä remppasarjan laululla "Remppakaljaa". Lisäksi saunasarjassa joukkue tuli kolmanneksi.

Kaikki OTiT:in joukkueen tämän vuoden kilpasanoitukset löytyvät tämän linkin takaa.

Kannatusjäsenet

Yhteistyössä