Juhlavuosi

Oulun Tietoteekkarit ry täyttää tänä vuonna 30 vuotta, minkä kunniaksi kilta toivottaa jäsenet sekä kutsuvieraat lämpimästi tervetulleiksi Ouluun vuosijuhlille lauantaina 29.9.2018.

Kutsuvieraiden tervehdyksiä otetaan vastaan cocktailtilaisuudessa Teekkaritalolla klo 15 alkaen. Varsinaista pääjuhlaa vietetään Alppimajalla (Tirolintie 7) klo 18 alkaen, josta siirrytään jatkoille paikkaan X. Cocktailtilaisuuden, pääjuhlan, ja jatkojen välille on järjestetty kuljetus osallistujille. Sunnuntaina 30.9. nautitaan silliaamiaista klo 11 alkaen Teekkaritalolla.

Juhla on tarkoitettu ensisijaisesti Oulun Tietoteekkarit ry:n 2.-n. vuoden opiskelijajäsenille ja valmistuneille diplomi-insinööreille sekä heidän aveceilleen. Ilmoittautuminen aukeaa kiltalaisille 1.7. klo 13:37:00. Paikkoja on rajoitettu määrä, mutta mikäli paikat menevät täyteen nopeasti, saattaa lisäpaikkoja ilmestyä, jolloin paikat täytetään varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomatkaa, että avecin on ilmoittauduttava erikseen.

Illalliskortti juhlaan maksaa 85 euroa (alkoholiton 75 euroa). Saatavilla on myös superuser-passi 110 euron hintaan, jolla varmistat erityiskohtelun koko juhlien ajan. Silliaamiainen maksaa lisäksi 15 euroa.

Pukukoodina toimii juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit. Kysymykset ja muut tiedustelut voi osoittaa vuosijuhlaneuvos Uula Rannalle vuosijuhlaneuvos@otit.fi

Tervetuloa!